Europa League

Ντέμης: «Αυτό είναι η ΑΕΚ και ο Αλμέιδα, καλά έκανε και μπήκε να πάρει το ματς – Η πρόκριση δεν χάθηκε στην Ολλανδία»

Ακούστε πώς σχολίασε ο Ντέμης Νικολαΐδης στην εκπομπή του με τον Βάιο Τσούτσικα στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 την ήττα της ΑΕΚ από τον Άγιαξ και τον αποκλεισμό της από την Ευρώπη.

Στο ότι η πρόκριση για την ΑΕΚ δεν χάθηκε στην ήττα της από τον Άγιαξ στο Άμστερνταμ, στάθηκε ο Ντέμης Νικολαΐδης μιλώντας με τον Βάιο Τσούτσικα στην εκπομπή «Fair Play» του bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

Ο παλαίμαχος άσος επανέλαβε ότι στους «κιτρινόμαυρους» κόστισαν τα δύο εντός έδρας παιχνίδια με Άγιαξ και Μαρσέιγ. Παράλληλα, τόνισε ότι ο Ματίας Αλμέιδα καλά έκανε και έβαλε την ομάδα του να παίξει όπως γνωρίζει, για να πάρει δηλαδή το παιχνίδι. «Αυτή είναι η ΑΕΚ και ο Αλμέιδα», υπογράμμισε χαρακτηριστικά.

Σχολιάζοντας, δε, τα λάθη του Γιώργου Αθανασιάδη, εξήγησε ότι ένας προπονητής δεν μπορεί να υπολογίσει τέτοιες άτυχες στιγμές, συμπληρώνοντας ότι εάν ήταν σε καλύτερη μέρα ο Έλληνας πορτιέρε μπορεί να ήταν διαφορετικό το αποτέλεσμα.

«Είδα την ΑΕΚ που ξέρουμε όλοι. Δεν πήγε να το αλλάξει, μπήκε μέσα για να πάρει το ματς. Ήταν πολύ ροκ το παιχνίδι, αλλά μας αρέσει. Είναι επικίνδυνο. Για μένα δεν χάθηκε στον Άγιαξ, αλλά στα δύο εντός έδρας ματς με Μαρσέιγ και Άγιαξ που δεν πήρε αυτό που άξιζε. Της κόστισαν τα αμυντικά λάθη. Ο Άγιαξ ήταν πιο διαβασμένος. Άρχισε να συνέρχεται. Χτύπησε την ΑΕΚ εκεί που πονάει.

Αυτή είναι η ΑΕΚ και αυτός είναι ο Αλμέιδα. Δεν μπορεί να κάνει εύκολα αυτό που έκανε στο Μπράιτον, να δώσει χώρους, μπορεί να είχε τύχει. Για μένα καλά έκανε. Μπορεί εάν ήταν σε καλύτερη μέρα ο τερματοφύλακας, να είχε και άλλο αποτέλεσμα. Ήταν άτυχος σε αυτές τις δύο φάσεις. Αυτά δεν μπορεί να τα υπολογίσει ένας προπονητής.

Μπορεί η λογική να μας λέει ότι έχει πολύ ρίσκο αυτό, αλλά καλά κάνει. Δεν αλλάζει στιλ, όχι επειδή είναι ξεροκέφαλος, αλλά επειδή η ομάδα που έχει φτιάξει έτσι μπορεί να παίξει, με τα υπέρ και τα κατά
», ανέφερε αρχικά ο Ντέμης.

Όσο για το εάν είναι διαφορετική η επόμενη μέρα σε ΑΕΚ και Παναθηναϊκό μετά τους αποκλεισμούς τους, σημείωσε: «Ναι, έχουν τον πρώτο λόγο για το πρωτάθλημα. Να μου πεις δεν τον είχαν πριν; Μπορεί ναι, αλλά τώρα δεν έχουν και τα ευρωπαϊκά παιχνίδια, θα επικεντρωθούν στους εγχώριους στόχους. Έχουν τέτοιες βάσεις, καλούς προπονητές, δεν θα δούμε αναταράξεις».

Ακούστε το σχετικό απόσπασμα:

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x