Ισπανία

Γκασπάρ: «Άλλοι έφυγαν με αξιοπρέπεια… Ο Νεϊμάρ είναι ο μόνος που πρέπει να κατηγορηθεί!»

Ο πρώην πρόεδρος της Μπαρτσελόνα Χοάν Γκασπάρ άσκησε σφοδρή κριτική στον Νεϊμάρ και τη μεταγραφή του στην Παρί Σεν Ζερμέν.

Έφυγε ο Νεϊμάρ και άφησε πίσω του… συντρίμμια. Τα συναισθήματα ανάμεικτα, κάποιοι χαίρονται, άλλοι λυπούνται, άλλοι πάλι θυμώνουν. Ένας από αυτούς που φαίνεται ιδιαίτερα ενοχλημένος είναι και ο Χοάν Γκασπάρ.

Μιλώντας στο «Cadena Ser», ο Γκασπάρ σύγκρινε τη μεταγραφή του Νεϊμάρ στην Παρί Σεν Ζερμέν με εκείνη του Λουίς Φίγκο στη Ρεάλ Μαδρίτης, το καλοκαίρι του 2000:

«Ο Νεϊμάρ είναι στο ίδιο σημείο με τον Φίγκο. Δύο παίκτες οι οποίοι έφυγαν από την πίσω πόρτα».

Αντίθετα όμως, για τους Ντιέγκο Μαραντόνα και Ρονάλντο Ναθάριο νιώθει διαφορετικά:

«Είδα σπουδαίους παίκτες όπως ο Μαραντόνα και ο Ρονάλντο που ήταν καλύτεροι από τον Νεϊμάρ, να φεύγουν και αυτοί από τη Μπαρτσελόνα επειδή κάποιοι σύλλογοι πλήρωσαν τις ρήτρες αποδέσμευσης τους. Αλλά αυτοί έφυγαν με αξιοπρέπεια, χωρίς να κάνουν μεγάλη φασαρία!»

Για τον Γκασπάρ, η συμπεριφορά του Βραζιλιάνου επιθετικού τις τελευταίες εβδομάδες είναι ασυγχώρητη:

«Δεν μου άρεσε η συμπεριφορά του Νεϊμάρ προς το σύλλογο, τους φιλάθλους, τους συμπαίκτες… Υπήρχε πολύ από το “Σ’αγαπώ, δεν σ’αγαπώ, σ’αγαπώ, δεν σ’αγαπώ”. Με ενοχλεί όταν άνθρωποι που σέβομαι λένε ότι φταίει ο σύλλογος. Ο Νεϊμάρ είναι ο μοναδικός που πρέπει να κατηγορηθεί και τέλος! Δεν είναι λάθος της Μπαρτσελόνα. Δεν είναι λάθος του συμβουλίου. Δεν είναι λάθος των παικτών. Εκείνοι έκαναν τα πάντα για να τον κρατήσουν. Είναι λάθος του Νεϊμάρ».

Ο πρώην πρόεδρος των «μπλαουγκράνα» ωστόσο, δεν ανησυχεί για το μέλλον:

«Με τους παίκτες που έχουμε και με αυτούς που θα έρθουν, θα συνεχίσουμε να αγωνιζόμαστε και να κερδίζουμε τίτλους».

Τέλος, άφησε μια ακόμη αιχμή:

«Μπορεί ο Νεϊμάρ να είναι μεγάλος παίκτης, αυτό δεν μπορεί να αμφισβητηθεί. Στη ζωή όμως, κανείς δεν είναι αναντικατάστατος! Από εδώ και πέρα, η Μπάρτσα γνωρίζει το τι πρέπει να κάνει για να έχει μια πετυχημένη σεζόν».

Επιμέλεια: Ελεάννα Μπασίρογλου

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x