Champions League

Γκουαρντιόλα: «Δεν ξέρω αν είμαστε σε θέση να συναγωνιστούμε τους υπόλοιπους για το τρόπαιο»

Για την πιθανότητα να κατακτήσει το τρόπαιο μίλησε ο Πεπ Γκουαρντιόλα, ενώ αναφέρθηκε και στο ματς με την Φέγενορντ.

Την άποψη του για την περίπτωση να κατακτήσει το Τσάμπιονς Λιγκ εξέφρασε ο Πεπ Γκουαρντιόλα σε δηλώσεις του στη συνέντευξη τύπου ενόψει του αγώνα με τη Φέγενορντ.

Ο Ισπανός προπονητής επισήμανε: «Δεν ξέρω αν είμαστε σε θέση να συναγωνιστούμε τις υπόλοιπες ομάδες, καθώς βρίσκόμαστε ακόμα σε περίοδο ανάπτυξης. Είμαι πολύ χαρούμενος με τους παίκτες που έχω και πιστεύω ότι μπορούμε να πάμε καλύτερα από την περσινή χρονιά, αλλά δεν ξέρω θα δούμε» και συνεχίζει «την περσινή χρονιά κάναμε καλά πράγματα αν και δεν αποδείκτηκαν αρκετά αλλά είμαι ευχαριστημένος.

Ενώ συνεχίζει λέγοντας: «Δεν ονειρευόμαστε, όταν βρισκόμαστε σε αυτή τη θέση είναι καλύτερα να είμαστε ήρεμοι .Όταν θα φτάσουμε στα τελευταία στάδια της διοργάνωσης θα μπορούμε να ονειρευόμαστε αλλά τώρα είμαστε μακριά». Στο τέλος πρόσθεσε: «Δεν είναι εύκολο το παιχνίδι με τη Φέγενορντ, η Φέγενορντ έχει περισσότερους τίτλους από εμάς και η ιστορία μετράει.

Μεγάλωσα αγαπώντας την Ολλανδική κουλτούρα και ήμουν τυχερός που αγωνίστηκα ως ποδοσφαιριστής υπό τις οδηγίες του ειδώλου μου Γίοχαν Κρόιφ και μετά του Λούις Φαν Χαλ.

Επιμέλεια: Θεόδωρος Κόμπος

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x