Αγγλία

Γκρανίτ Τζάκα: «Δεν θα σκοράρω κάθε βδομάδα»

Τους τόνους για το εκρηκτικό του ξεκίνημα με τη φανέλα της Άρσεναλ έριξε ο Γκρανίτ Τζάκα, δηλώνοντας ότι δεν είναι δυνατόν να σκοράρει κάθε βδομάδα.

Ο Γκρανίτ Τζάκα αποτέλεσε μια δαπανηρή μεταγραφή για την Άρσεναλ το καλοκαίρι που μας πέρασε. Πάντως, ο διεθνής Ελβετός δεν είχε πάρει πολύ χρόνο συμμετοχής μέχρι στιγμής από τον προπονητή του, Αρσέν Βενγκέρ, λόγω της παρουσίας των Κοκλέν και Καθόρλα στο χώρο του κέντρου. Ωστόσο, ο τραυματισμός του πρώτου έδωσε την ευκαιρία στον Τζάκα να δείξει τις δυνατότητές του, με τον Ελβετό να μην την αφήνει να πάει χαμένη.

Με δύο όμορφα γκολ σε δύο κολλητά παιχνίδια, κόντρα σε Χαλ στο πρωτάθλημα και Νότιγχαμ στο κύπελλο, απέδειξε ότι μπορεί να προσφέρει. Ωστόσο, από την πλευρά του ο Τζάκα έριξε τους τόνους, δηλώνοντας ότι το εκρηκτικό ξεκίνημα που έχει κάνει με τη φανέλα των «κανονιέρηδων» είναι πολύ πιθανό να μην έχει ανάλογη συνέχεια.

«Είμαι πραγματικά χαρούμενος που σκόραρα αυτά τα δύο γκολ. Πάντως, μην περιμένετε ότι θα το κάνω αυτό κάθε βδομάδα. Αυτό που είναι σημαντικό είναι η ομάδα να παίζει καλά και να καταφέρουμε να πετύχουμε τους στόχους μας. Έχουμε ξεκινήσει καλά και πρέπει να δώσουμε όλα στη συνέχεια», δήλωσε στο Sky Sports ο Τζάκα.

Επιμέλεια: Χριστόφορος Χαραλαμπίδης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x