Πορτογαλία

Γκριμάλντο: «Ο Φέλιξ είναι εκπληκτικός παίκτης»

Το εγκώμιο του Ζοάο Φέλιξ που ξεχώρισε φέτος στην Μπενφίκα έπλεξε ο συμπαίκτης του στην πορτογαλική ομάδα, Γκριμάλντο.

Με τα καλύτερα λόγια για τον Ζοάο Φέλιξ, ο οποίος με τις φετινές του εμφανίσεις έχει προσελκύσει το ενδιαφέρον αρκετών ευρωπαϊκών συλλόγων, μίλησε ο συμπαίκτης του στην Μπενφίκα, Αλεχάντρο Γριμάλντο.

«Ο Ζοάο είναι ένας εκπληκτικός παίκτης και είναι πολύ δύσκολο να βρεις τέτοιους παίκτες, που μπορούν να σκοράρουν με τέτοια ευκολία», δήλωσε ο Ισπανός αριστερός μπακ στο «MARCA Radio» και πρόσθεσε: «Είναι εξαιρετικός σε όλα αλλά πάνω από όλα έχει την ευχέρεια στο σκοράρισμα».

Στη συνέχεια, ο διεθνής με την U-21 της Ισπανίας αναφέρθηκε στον τελικό του Copa Del Rey που θα γίνει ανάμεσα στην Βαλένθια και την Μπαρτσελόνα.

«Δεν νομίζω ό,τι έγινε στο Champions League έχει επηρεάσει την Μπαρτσελόνα», δήλωσε ο Γκριμάλντο και συνέχισε: «Για εμένα η Μπαρτσελόνα είναι το φαβορί, επειδή έχει τον καλύτερό παίκτη στον κόσμο. Ο Μέσι μπορεί να κερδίσει το παιχνίδι ανά πάσα στιγμή και είναι εκπληκτικός, αλλά όχι μόνο για τον τρόπο που παίζει αλλά για τα πολλά και συνεχόμενα χρόνια που το κάνει αυτό».

Βέβαια δεν μπόρεσε να αφήσει ασχολίαστο το πρόβλημα υγείας που πέρασε ο πρώην τερματοφύλακας της Ρεάλ Μαδρίτης, Ικερ Κασίγιας: «Ο Κασίγιας είναι είδωλο σε όλα και εδώ στην Πορτογαλία τον αγαπούν πολύ. Ελπίζω να είναι καλά τώρα και θα προσπαθήσω να τον ενθαρρύνω».

Επιμέλεια: Κωνσταντίνος Φαλάρας

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x