Γερμανία

Γλίτωσε την «αυτοκτονία» και προκρίθηκε η Μπάγερν

Έστω και αν τελικά το έκανε ντέρμπι, η Μπάγερν νίκησε 4-3 τη Χοφενχάιμ στην «Αλιάνζ Αρίνα» για τους «16» του γερμανικού Κυπέλλου και προκρίθηκε στα προημιτελικά της διοργάνωσης.

Η Μπάγερν νίκησε 4-3 τη Χοφενχάιμ, αν και προηγήθηκε μέχρι και 4-1, στο Μόναχο για τους «16» του γερμανικού Κυπέλλου και προκρίθηκε στα προημιτελικά της διοργάνωσης, περιμένοντας την κλήρωση, ώστε να υπερασπιστεί τον τίτλο της και να συνεχίσει τη συλλογή της στο γερμανικό ποδόσφαιρο.

Οι πρωταθλητές Γερμανίας έμειναν πίσω από το αυτογκόλ του Μπόατενγκ στο 8’, όμως οι Βαυαροί έφτασαν στο 4-1 με το αυτογκόλ του Χούμπνερ στο 13’ και τα τέρματα των Μίλερ στο 20’ και Λεβαντόφσκι στο 36’ και 80’ πριν αντεπιτεθεί η «Χόφε» και μειώσει με τον Νταμπούρ στο 82’ και στο 92’.



Στο άλλο σημερινό ματς, η Ζααρμπρίκεν κέρδισε με 5-3 στα πέναλτι την Καρλσρούη και εξασφάλισε αυτή το "εισιτήριο" για τα προημιτελικά της διοργάνωσης.

Οι γηπεδούχοι, που αγωνίζονται σε ερασιτεχνική κατηγορία, είδαν τον τερματοφύλακά τους Μπατς να αποκρούει την εκτέλεση του Πίσοτ, με το σκορ στο 3-2, ενώ ο Σορχ ευστόχησε στο πέμπτο και τελευταίο χτύπημα, αφήνοντας την φιλοξενούμενη ομάδα της δεύτερης κατηγορίας εκτός συνέχειας του Κυπέλλου!

Η κλήρωση για τους «8» θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή (09/02) το απόγευμα.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x