Ιταλία

Γουάντα: «Ίντερ και Ικάρντι είναι κοντά σε λύση»

Σύντομα θα βρεθεί λύση μεταξύ της Ίντερ και του Ικάρντι, σύμφωνα με την μάνατζερ του Αργεντινού, Γουάντα Νάρα, η οποία ανέφερε πως ο παίκτης θα επιστρέψει μόλις αναρρώσει από τον τραυματισμό του.

Περίπου πέντε εβδομάδες έχουν περάσει από τότε που ο Μάουρο Ικάρντι έπαιξε για τελευταία φορά με τη φανέλα της Ίντερ και καθαιρέθηκε από αρχηγός, αλλά ακόμα λύση δεν έχει βρεθεί.

Η σύζυγος και μάνατζέρ του, Γουάντα Νάρα, δήλωσε πως πλέον οι δύο πλευρές βρίσκονται κοντά σε λύση και πως ο Αργεντινός φορ θα επιστρέψει μόλις αναρρώσει από τον τραυματισμό του στο γόνατο.

«Είμαστε κοντά σε λύση, είμαστε σχεδόν εκεί. Ο Μάουρο αναρρώνει από τον τραυματισμό του στο γόνατο, ενώ δουλεύει σκληρά για να επιστρέψει στα καλύτερά του. Μίλησα στον Μαρότα και μου είπε πως δεν υπάρχουν προβλήματα μεταξύ του Ικάρντι και των συμπαικτών του. Άκουσα τι είπαν οι παίκτες στον Τύπο και κανένας από αυτούς δεν είπε κάτι κακό. Το πρόβλημα με τους ανθρώπους είναι ότι συγχέουν τη Γουάντα με τον Ικάρντι, αλλά δεν είναι ο ίδιος άνθρωπος. Ο Μάουρο θα γυρίσει όταν θα είναι έτοιμος».

Επιμέλεια: Χρήστος Παπαζώης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x