Αγγλία

Γουόλκοτ: «Να ανεβάσω επίπεδο την Έβερτον»

Αποφασισμένος να βοηθήσει την Έβερτον να ξαναβρεί το δρόμο της δήλωσε ο Θίο Γουόλκοτ μετά την ολοκλήρωση της μεταγραφής του από την Άρσεναλ.

Να δώσεο νέα ώθηση στην καριέρα του, αλλά και στη νέα του ομάδα θέλει μέσω της μεταγραφής του στην Έβερτον ο Θίο Γουόλκοτ.

«Είμαι πολύ φιλόδοξος και ήρθα εδώ γιατί θέλω η ομάδα να πάει στο επόμενο επίπεδο. Και με τους παίκτες που έχουν έρθει, πιστεύω μπορούμε να φτάσουμε στο επίπεδο. Είμαι πολύ ενθουσιασμένος που ξεκινάω ένα νέο κεφάλαιο και ένιωσα ότι αυτό είναι το κατάλληλο μέρος για μένα. Ο προπονητής έχει υψηλές βλέψεις και νιώθω ότι ο σύλλογος οδεύει στη σωστή κατεύθυνση», δήλωσε ο 28χρονος άσος.

«Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους τους συμπαίκτες που είχα την ευχαρίστηση να παίξω πλάι τους, αλλά κυρίως τους οπαδούς για την απίθανη στήριξη. Νιώθω θλίψη που φεύγω, αλλά και ενθουσιασμό για τη νέα πρόκληση. Εύχομαι σε όλους στην Άρσεναλ κάθε επιτυχία για το μέλλον», ήταν τα λόγια του για την Άρσεναλ από την οποία αποχωρεί μετά από συνεχή παρουσία από το 2006.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x