Ελλάδα

Γραμμένος: «Τώρα θα διαπραγματευτώ με Σκίμπε και Αναστασιάδη»

Ο πρόεδρος της ΕΠΟ ανακοίνωσε την αλλαγή στην τεχνική ηγεσία αλλά και πως αρχίζει διαπραγματεύσεις για το διαζύγιο με Σκίμπε και την πρόσληψη Αναστασιάδη.

Μπορεί από τη συνεδρίαση της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΕΠΟ να αποφασίστηκε και να ανακοινώθηκε το διαζύγιο με τον Μίχαελ Σκίμπε, αλλά και η πρόσληψη του Άγγελου Αναστασιάδη, ωστόσο τα δύο ζητήματα δεν έχουν κλείσει τυπικά.

Ο πρόεδρος της ομοσπονδίας, Βαγγέλης Γραμμένος, ανακοίνωσε τις δύο συμφωνίες, αλλά τόνισε αμέσως μετά πως «… εξουσιοδοτήθηκα για τις διαπραγματεύσεις με τον Μίχαελ Σκίμπε και με τον Άγγελο Αναστασιάδη».

Ειδικά στις επαφές με τον Γερμανό προπονητή θα πρέπει να επιτευχθεί συμφωνία για το ύψος της αποζημίωσης που θα πάρει, ενώ η ΕΠΟ ελπίζει να γλιτώσει ένα σημαντικό κομμάτι από τις 500.000 του συμβολαίου του.

Για τη διάρκεια του συμβολαίου του Άγγελου Αναστασιάδη ανέφερε πως «… θα είναι μικρής διάρκειας», δίχως όμως να επιβεβαιώσει αν πρόκειται για μονοετή συνεργασία, όπως έχει διαρρεύσει.

Ο κ. Γραμμένος έκανε λόγο για στόχο δημιουργίας μιας Εθνικής ομάδας «… με πνεύμα μαχητικότητας, εθνικής συνείδησης και συσπείρωσης».

Τέλος, για την πιθανότητα να αναλάβουν πόστα κοντά στην Εθνική προσωπικότητες όπως οι Καραγκούνης και Χαριστέας, είπε πως «… όλα αυτά θα συζητηθούν με τον Αναστασιάδη».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x