Stoiximan Super League

«Η ΑΕΚ είναι πιο…συγκεκριμένη. Στο κόλπο για Τζούριτς και ο Παναθηναϊκός»

Βοσνιακό Μέσο αναλύει τα δεδομένα της περίπτωσης του Μίλαν Τζούριτς. Στην πατρίδα του 26χρονου φορ της Τσεζένα δίνουν προβάδισμα στην ΑΕΚ ενώ διατηρούν στο παιχνίδι τον Παναθηναϊκό.

Αναπαράγοντας τα όσα επικαλούνται οι Ιταλοί, βοσνιακό δημοσίευμα αναλύει τα δεδομένα της περίπτωσης του επιθετικού της Τσεζένα, Μίλαν Τζούριτς. Η ιστοσελίδα «mondo.ba» δίνει προβάδισμα στην ΑΕΚ, τονίζοντας πως ο Μπράνκο Μιλοβάνοβιτς θα συναντηθεί άμεσα με τον ατζέντη του παίκτη, ενώ διατηρεί στην μάχη της απόκτησής του και τον Παναθηναϊκό.

«Όπως γράφουν στην Ιταλία, αρκετές ομάδες ενδιαφέρονται για τον Τζούριτς ύστερα από την εξαιρετική παρουσία του με την Βοσνία στο Κύπελλο Kirin στην Κίνα, όπου αναδείχθηκε MVP. Ο τεχνικός διευθυντής της ΑΕΚ, Μπράνκο Μιλοβάνοβιτς, έχει κλείσει ραντεβού με τον ατζέντη του παίκτη για να συζητήσουν για την μεταγραφή.

Ο Τζούριτς έχει συμβόλαιο έως το 2018 με την Τσεζένα και σύμφωνα με το Transfermarkt η αξία του υπολογίζεται στο 1εκατ. ευρώ, ποσό το οποίο είναι ιδιαίτερα χαμηλό βάσει των δυνατοτήτων του. Οι φήμες θέλουν αρκετές ομάδες να ενδιαφέρονται για την απόκτησή του μεταξύ των οποίων είναι ο Παναθηναϊκός, η Στουτγκάρδη, η Παλέρμο και η Μίντλεσμπρο, ενώ παλιότερα ζεστή ήταν και η Σέλτικ. Όμως η ΑΕΚ δείχνει να είναι πιο… συγκεκριμένη»,
αναφέρει.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x