Stoiximan Super League

«Η ΑΕΚ έχει το προβάδισμα για Τσοπ»! (video)

Γερά στο παιχνίδι για την απόκτηση ενός ακόμα επιθετικού παρουσιάζεται η ΑΕΚ. Ενώ προχωρά με τον Λιβάγια και ψάχνει δεύτερο φορ, φέρεται να έχει προβάδισμα έναντι των ανταγωνιστών για τον Ντούγιε Τσοπ

Κροάτης ο ένας, Κροάτης κι άλλος. Επιθετικός ο ένας, επιθετικός κι ο άλλος. Από την Primera Division ο πρώτος, από την Primera Division κι ο δεύτερος.

Αν ευσταθούν λοιπόν τα σενάρια που συνεχίζουν οι Ιταλοί, η ΑΕΚ προσπαθεί να αποκτήσει δίδυμο με κοινή προέλευση και χαρακτηριστικά για τη γραμμή κρούσης.

Την ώρα που η «Ένωση» προχωρά την υπόθεση του Μάρκο Λιβάγια και αναζητά έναν ακόμα σέντερ φορ, τα σενάρια στη γειτονική χώρα συνεχίζουν να τη συνδέουν και με τον Ντούγιε Τσοπ. Και μάλιστα όχι μόνο αυτό, αλλά την παρουσιάζουν να είναι και το φαβορί για την απόκτησή του.

Όπως αναφέρει λοιπόν το «Tuttomercato», επικαλούμενο πληροφορίες της τοπικής εφημερίδας της Σαρδηνίας «L’ Unione Sarda», ο επιθετικός της Κάλιαρι ενδιαφέρει την ΑΕΚ. Παρόλο, δε, που σημειώνει ότι υπάρχει ισχυρός ανταγωνισμός από τις Μπέτις, Χέρτα και Φενέρμπαχτσε, οι «κιτρινόμαυροι» είναι εκείνοι που έχουν το προβάδισμα.

Θυμίζεται ότι ο Τσοπ είναι σε αρκετά καλή ηλικία (27), έκανε το ξεπέταγμά του στη Ντιναμό Ζάγκρεμπ (με 43 γκολ σε 67 παιχνίδια) και προέρχεται από δυο γεμάτες σεζόν στην Primera Division, όπου αγωνίστηκε δανεικός από την Κάλιαρι πρώτα στη Μάλαγα (31 συμμετοχές, 7 γκολ) και έπειτα στη Χιχόν (31 συμμετοχές, 9 γκολ).



Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x