Stoiximan Super League

Η ΑΕΚ στην Περιφέρεια (pics)

Σε εξέλιξη είναι το σημαντικό ραντεβού της ΑΕΚ με την Περιφέρεια για την «Αγιά-Σοφιά». Παρουσία Μελισσανίδη, οι αντιπροσωπείες των «Δικέφαλος 1924», ΠΑΕ κι Ερασιτεχνικής συναντώνται με τη Ρένα Δούρου.

Ένα ακόμα μεγάλο βήμα για την «Αγιά-Σοφιά» προσπαθεί να δρομολογήσει αυτή την ώρα η ΑΕΚ.

Όπως ήταν προγραμματισμένο, βρίσκεται σε εξέλιξη η συνάντηση όλων των φορέων που εμπλέκονται στο θέμα του γηπέδου με την Ρένα Δούρου.

Λίγο πριν τις 19:00 λοιπόν, κατέφτασε στα γραφεία της Περιφέρειας Αττικής ο Δημήτρης Μελισσανίδης που ηγείται, ως αντιπρόεδρος της «Δικέφαλος 1924», της πλήρους αποστολής της «Ένωσης».

Αυτής που απαρτίζεται επίσης από τον πρόεδρο της ΠΑΕ, Βαγγέλη Ασλανίδη, τον εκτελεστικό διευθυντή της ΠΑΕ, Ντούσαν Μπάγεβιτς, τον Αλέξη Αλεξίου (ως εκπρόσωπο της Ερασιτεχνικής), τον πρότζεκτ μάνατζερ της «Αγιά-Σοφιάς», Δημήτρη Ανδριόπουλο και τους συνεργάτες του στην «Dimand», Παναγιωτίδη και Αναστασόπουλο.

Οι προαναφερόμενοι συζητούν αυτή την ώρα όλα τα ζητήματα που αφορούν την «Αγιά-Σοφιά», με κυριότερο αυτό της υπογειοποίησης της Πατριάρχου Κωνσταντίνου, ενώ θεωρείται βέβαιο ότι θα τεθεί επί τάπητος και το θέμα της εγκεκριμένης επιχορήγησης των 20 εκατ. ευρώ για το γήπεδο.

inner

inner

inner

inner

inner

inner

inner

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x