Stoiximan Super League

Η αλήθεια για Μιλόγεβιτς και Ολυμπιακό

Ποια τα δεδομένα για το θέμα Μιλόγεβιτς στον Ολυμπιακό και βγαίνει ανεπίσημα προς τα έξω.

«Φωτιές» άναψε χθες το μεσημέρι το δημοσίευμα του Αθηναϊκού Πρακτορείου Ειδήσεων, σύμφωνα με το οποίο ο Ολυμπιακός έχει δώσει τα χέρια με τον Βλάνταν Μιλόγεβιτς.

Η αντίδραση της «ερυθρόλευκης» ΠΑΕ ήταν άμεση και υποστήριξε πως δεν έχει υπάρξει ούτε κουβέντα με τον Σέρβο προπονητή, ο οποίος αυτή τη στιγμή εργάζεται στον Ερυθρό Αστέρα και παράλληλα ο Όσκαρ Γκαρθία βρίσκεται στον πάγκο των πρωταθλητών Ελλάδας.

Η όλη ιστορία ξεκίνησε από ένα ταξίδι του Ντάρκο Κοβάσεβιτς στο Βελιγράδι, αλλά ο Κώστας Νικολακόπουλος στον «Κόκκινο Πρωταθλητή» αναφέρει πως και ανεπίσημα δεν υπάρχει θέμα αυτή τη στιγμή με τον Μιλόγεβιτς.

Σίγουρα στον πειραϊκό σύλλογο έχουν σε εκτίμηση, όπως και άλλους προπονητές, τον Σέρβο, αλλά αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει κάτι προχωρημένο με κανένα προπονητή.

Από την πλευρά του, και ο 48χρονος κόουτς σε επαφή που είχε με άνθρωπο του Ερυθρού Αστέρα χαρακτήρισε «ανοησίες» τα περί συμφωνίας με τον Ολυμπιακό και διέψευσε κατηγορηματικά και εκείνος τα ρεπορτάζ.

Όπως είχαμε γράψει και χθες, τα πάντα θα ξεκαθαρίσουν στις αρχές Μαΐου, όταν θα ασχοληθεί επί του θέματος και ο Βαγγέλης Μαρινάκης. Αυτή τη στιγμή η ομάδα έχει προπονητή και δεν είναι άλλος από τον Όσκαρ Γκαρθία, ο οποίος στους εναπομείναντες αγώνες του πρωταθλήματος θα δώσει και εκείνος τις «εξετάσεις» του.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x