Ιταλία

Η απάντηση του Ιγκουαΐν στον πρόεδρο της Νάπολι

Η κόντρα ανάμεσα στο νέο απόκτημα της Γιουβέντους και την πρώην ομάδα του συνεχίζεται, με τον πρώτο να απαντά στον χαρακτηρισμό του «προδότη» που του εξαπέλυσε ο πρόεδρος.

Ήρθε η ώρα για τον Γκονζάλο Ιγκουαΐν να πει την δική του εκδοχή για την απόφασή του να αφήσει την Νάπολι και να φορέσει την φανέλα της Γιουβέντους και μάλλον διαφέρει από εκείνη που παρουσίασε ο Αουρέλιο Ντε Λαουρέντις.

Ο πρόεδρος της Νάπολι χαρακτήρισε «προδότη και αχάριστο» τον Αργεντινό επιθετικό, ο δεύτερος όμως, στην πρώτη του συνέντευξη ως παίκτης των μπιανκονέρι, δήλωσε πως οι δυο τους ποτέ δεν τα πήγαιναν καλά: «Η σχέση μας δεν ήταν καλή, καθώς δεν ταίριαζε ο τρόπος σκέψης του με την δική μου. Έκανα την συγκεκριμένη επιλογή, γιατί εκείνος με ώθησε σε αυτήν», δήλωσε και έκλεισε -κάθε ελπίδα βελτίωσης της σχέσης τους- τονίζοντας: «Δεν ήθελα να μείνω ούτε λεπτό παραπάνω δίπλα του».

Αντίθετα, για τη νέα του ομάδα, μόνο καλά λόγια είχε να πει: «Η Γιούβε έκανε σοβαρή προσπάθεια να με αποκτήσει και την ευχαριστώ γι’ αυτό. Την επέλεξα γιατί έχει νοοτροπία νικητή. Υπάρχει μια συναρπαστική προοπτική εδώ και σκοπεύω να κάνω μια φοβερή χρονιά».

Ο Ιγκουαΐν τόνισε ακόμα πως στην «γηραιά κυρία» μετράει περισσότερο το σύνολο παρά ο κάθε παίκτης ξεχωριστά και υποσχέθηκε πως θα κάνει ό,τι μπορεί ώστε να δείξει την αξία του και να κατακτήσει όσο περισσότερους τίτλους μπορεί.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x