Ισπανία

Η διακοπή έκανε καλό στην Ατλέτικο: Αποθεραπεύτηκαν Ντιέγκο Κόστα, Σάβιτς και Λούκας

Καλά είναι και πάλι τα νέα για τον Ντιέγκο Σιμεόνε, που βλέπει κάποιους από τους τραυματίες παίκτες του να επιστρέφουν και πάλι στις προπονήσεις.

Η διακοπή των εθνικών ομάδων έκανε καλό στον Σιμεόνε, που βλέπει λίγους λίγους τους παίκτες του να αποθεραπεύονται από τους τραυματισμούς τους, ενώ παράλληλα δεν τραυματίστηκε κανείς άλλος αυτή την εβδομάδα.

Στην προπόνηση της Τρίτης (20/11), ο «Τσόλο» είδε να προπονούνται σε καλό ρυθμό οι Λούκας, Σάβιτς και Ντιέγκο Κόστα, οι οποίοι είναι πολύ πιθανό ότι θα είναι διαθέσιμοι για το ντέρμπι του Σαββάτου (24/11) κόντρα στην Μπαρτσελόνα στο «Wanda Metropolitano».

Ακόμη ένας ποδοσφαιριστής που δουλεύει για να ξεπεράσει έναν μυϊκό τραυματισμό είναι ο Χοσέ Μαρία Χιμένεθ. Ο Ουρουγουανός πάει καλά και παρόλο που δεν προπονήθηκε με την υπόλοιπη ομάδα, έχει αγγίξει μπάλα. Όμως, οι «ροχιμπλάνκος» δεν θα ρισκάρουν με την περίπτωσή του, αφού θέλουν να αποθεραπευτεί τέλεια. Ο Γοδίν συνέχισε και εκείνος την αποθεραπεία του μετά τον τραυματισμό του στο παιχνίδι με την Μπιλμπάο.

Ροδρίγο και Τόμας είχαν ρεπό, ενώ μένει να ενσωματωθούν οι Γκριεζμάν, Κορέα και Φιλίπε που βρίσκονται ακόμη με τις εθνικές τους ομάδες.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x