Europa League

Η επανάσταση των φαβορί

Η Αθλέτικ Μπιλμπάο επικράτησε 1-0 με γκολ του Αντούριθ κόντρα στην Έστερσουντ και μπήκε ξανά στο κόλπο της πρόκρισης. Νίκη και για τη Χέρτα 2-0 τη Ζόρια Λούανσκ και τρενάκι στη βαθμολογία.

Με τον Αντούριθ να σκοράρει στο πιο κρίσιμο σημείο η Μπιλμπάο νίκησε την Έστερσουντ και πλησίασε στους δύο πόντους από την κορυφή και στον έναν από την ζώνη της πρόκρισης με το 1-0 κόντρα στους Σουηδούς. Με τον Σέλκε να χτυπά δύο φορές, η Χέρτα 2-0 την Ζόρια που εξακολουθεί να βρίσκεται στην 2η θέση.

Η βαθμολογία του 10ου ομίλου:
Έστερσουντ 7
Ζόρια 6
Αθλέτικ Μπιλμπάο 5
Χέρτα 4

ΑΘΛΕΤΙΚ ΜΠΙΛΜΠΑΟ – ΕΣΤΕΡΣΟΥΝΤ 1-0

Ένα ματς πολύ σφιχτό από το ξεκίνημα αυτό ανάμεσα στην Αθλέτικ Μπιλμπάο και την Έστερσουντ με την σουηδική ομάδα να έχει την πρώτη καλή φάση με τον Γκέρο στο 20’. Στο 26’ ήταν η σειρά του Αντούριθ να έχει την πρώτη καλή στιγμή στο παιχνίδι ενώ ο Ουίλιαμς είχε στο 27’ την φάση στην οποία ο Κεϊτά είχε αντίδραση. Στο 33’ πάλι ο Κεϊτά έχει απάντηση σε προσπάθεια του Αντούριθ, ενώ στο φινάλε του πρώτου μέρους ο Ραούλ Γκαρθία χάνει την ευκαιρία για το 1-0.

Στο 51’ ο Σέμα χάνει τεράστια ευκαιρία για να βάλει μπροστά την Έστερσουντ και έτσι με το ματς να βρίσκεται στην κόψη του ξυραφιού, ο Αντούριθ παίρνει την μπάλα , μετά την προσπάθεια στο δοκάρι του Ραούλ Γκαρσία, ο Αντούριθ βρίσκεται στην κατάλληλη θέση για να ανοίξει το σκορ και να χαρίσει μια σπουδαία νίκη στους Βάσκους. Στο 89’ αποβλήθηκε για την Μπιλμπάο ο Νούνιες.

ΧΕΡΤΑ – ΖΟΡΥΑ ΛΟΥΑΝΣΚ

Η Χέρτα με δύο τέρματα του Σέλκε κατάφερε να επιβληθεί απέναντι στους Ουκρανούς με 2-0 και πλέον μπήκε στο παιχνίδι της διεκδίκησης μιας εκ των δύο πρώτων θέσεων, αφού μπορεί να βρίσκεται τελευταία αυτή τη στιγμή, αλλά έχει απόσταση μόλις τριών πόντων από την κορυφή. Στο 16ο λεπτό ο Μίτελστεντ βρήκε τον Σέλκε και αυτός με κεφαλιά έγραψε το 1-0, ενώ στο 73ο λεπτό ο ίδιος παίκτης έκανε το 2-0 και οι Βερολινέζοι καθάρισαν το ματς.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x