Γερμανία

Η επόμενη μεταγραφή της Μπορούσια είναι ο… Μπολτ;

Η διοίκηση της γερμανικής ομάδας δήλωσε πάντως ότι δεν πρόκειται για διαφημιστικό τρικ.

Η είδηση ότι ο Γιουσέιν Μπολτ ξεκινά προπονήσεις με την Μπορούσια Ντόρτμουντ ακούστηκε σαν ανέκδοτο τις περασμένες ημέρες. Κι όμως φαίνεται πως δεν είναι. Όπως επιβεβαίωσε ο διευθύνων σύμβουλος του γερμανικού συλλόγου, Χανς Γιόακιμ Βάτσκε, ο εννέα φορές χρυσός Ολυμπιονίκης θα ενταχθεί στο δυναμικό της ομάδας: «Δεν είναι αστείο και δεν είναι μια κίνηση μάρκετινγκ» ήταν η χαρακτηριστική δήλωσή του.

Τόσο η Ντόρτμουντ όσο και ο Μπολτ έχουν κοινό χορηγό την εταιρία αθλητικών ειδών Puma της οποίας ο πρόεδρος επικοινώνησε με την διοίκηση των Γερμανών για να ρωτήσει αν ο αθλητής μπορεί να ξεκινήσει προπονήσεις.

«Για εμάς δεν είναι πρόβλημα» τόνισε ο Βάτσκε και συνέχισε: "Η ιδέα άρεσε και στον προπονητή μας. Φυσικά δεν θα κάνει προπονήσεις κάποια σημαντική εβδομάδα με αγώνες Champions League αλλά σε μία pre-season εποχή. Είμαστε ενθουσιασμένοι, είναι μεγάλη τιμή για εμάς».

Ο Μπολτ ωστόσο δεν θέλησε να μιλήσει για το ποδοσφαιρικό του μέλλον στην Ντόρτμουντ, αν και είναι γνωστή η αγάπη του για το άθλημα ενώ στο παρελθόν έχει δηλώσει φανατικός οπαδός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x