Ιταλία

Η γκολάρα του Παναγιώτη Κονέ (video)

Δείτε πώς ο Παναγιώτης Κονέ άδειασε με ποδιά τον αντίπαλό του και πέτυχε ένα πολύ όμορφο τέρμα στο φιλικό της Ουντινέζε με την Ουνιόν Βερολίνου, επιβεβαιώνοντας πως βρίσκεται σε καλή κατάσταση.

Αν και μέχρι πριν λίγο καιρό, το μέλλον του Παναγιώτη Κονέ στην Ουντινέζε έμοιαζε αβέβαιο, εντούτοις φαίνεται πως ο Έλληνας άσος «κερδίζει» συνεχώς τον προπονητή του.

Όχι μόνο γιατί παίρνει πολύ χρόνο συμμετοχής στα μέχρι τώρα φιλικά, αλλά και γιατί παρουσιάζεται ανεβασμένος. Κάτι που επιβεβαιώθηκε και την Κυριακή, στο φιλικό με την Ουνιόν Βερολίνου (έχασε η ομάδα του 3-2).

Εκεί, όπου ο διεθνής μέσος έκανε την κούρσα από τα αριστερά, άδειασε εντυπωσιακά τον προσωπικό του αντίπαλο -με ποδιά- και έπιασε σουτάρα για να χριστεί σκόρερ.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Κονέ -τον οποίο... κοιτάζει ο Παναθηναϊκός και περιμένει να δει αν τυχόν «κοπεί» από το ρόστερ του ιταλικού συλλόγου για να κάνει την κίνησή του- στο προηγούμενο τεστ με την Κράσνονταρ αγωνίστηκε για 70', ενώ κόντρα στους Γερμανούς έπαιξε για 40'.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x