Stoiximan Super League

Η καλύτερη εκκίνηση του Λιβάγια με την ΑΕΚ

Ο Μάρκο Λιβάγια κάνει το καλύτερο και με μεγάλη διαφορά ξεκίνημά του στην τριετία που βρίσκεται στην ΑΕΚ.

Ο Μάρκο Λιβάγια είναι ο μεγάλος πρωταγωνιστής στην εκκίνηση της σεζόν για την ΑΕΚ. Μετά από μια μάλλον μέτρια για τα δικά του δεδομένα σεζόν, ο Κροάτης έχει επιστρέφει αγριεμένος (με την καλή έννοια) φέτος οδηγώντας την ομάδα του με ηγετικές εμφανίσεις.

Σε οκτώ συμμετοχές, τέσσερις για την Super League και ισάριθμες για τα προκριματικά του Europa League, ο 26χρονος άσος μετρά 5 γκολ και 2 ασίστ, που θα μπορούσαν να προσμετρηθούν και ως… τρεις αν υπολογιστεί και το αυτογκόλ της Λαμίας την περασμένη εβδομάδα.

Πρόκειται για το καλύτερο ξεκίνημά του στην τριετία του με την «Ένωση» και μάλιστα με μεγάλη διαφορά από τις δύο προηγούμενες σεζόν. Πέρσι στα οκτώ πρώτα παιχνίδια του με την ΑΕΚ στην σεζόν είχε 2 γκολ και 2 ασίστ, ενώ πρόπερσι άργησε να πάρει μπρος μετρώντας στις οκτώ πρώτες εμφανίσεις του μόνο δύο ασίστ.

Αξίζει να σημειωθεί πως για να φτάσει τα πέντε γκολ στην πρώτη του σεζόν με την ΑΕΚ χρειάστηκε να περιμένει μέχρι τις 27 Νοεμβρίου και το 3-0 του Πλατανιά στο ΟΑΚΑ για την δωδέκατη αγωνιστική της Super League. Πέρσι έφτασε τα πέντε γκολ λίγο αργότερα, στις 2 Δεκεμβρίου και στο 2-0 επί της Ξάνθης και πάλι για την δωδέκατη αγωνιστική της Super League. Φέτος έχει ήδη πέντε από τις 21 Σεπτεμβρίου και την τέταρτη αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x