Ιταλία

Η Κροτόνε επιστρέφει στη φυσική της έδρα

Λεπτομέρειες απομένουν για να ολοκληρωθούν τα έργα στο γήπεδο της Κροτόνε, με τους νεοφώτιστους στη Serie A να επιστρέφουν στη φυσική τους έδρα.

Επιστροφή στο σπίτι για τη Κροτόνε, με τους νεοφώτιστους να μπορούν και πάλι να αγωνιστούν στη φυσική τους έδρα, αφού τα βελτιωτικά έργα ολοκληρώνονται τις επόμενες ημέρες.

Στη φετινή αγωνιστική σεζόν, η Κροτόνε, η οποία κέρδισε τον Μάιο την άνοδο στην κορυφαία κατηγορία του ιταλικού ποδοσφαίρου για πρώτη φορά στην ιστορία της, έδινε τους εντός έδρας αγώνες της στο «Αντριάτικο» της Πεσκάρα, αφού στο δικό της γήπεδο γίνονταν έργα καθώς είχε κριθεί ακατάλληλο για να φιλοξενήσει αγώνες της Serie A.

Η πορεία των έργων πήγε σύμφωνα με το χρονοδιάγραμμα και όπως αναμενόταν, το «Scida», όπως λέγεται η έδρα των Καλαβρέζων, θα είναι σύντομα έτοιμο να φιλοξενήσει και πάλι την ομάδα.

Ο δήμαρχος της Κροτόνε μάλιστα Ούγκο Πουλιέζε, μιλώντας στα Μέσα όρισε και την ακριβή ημερομηνία, προσδιορίζοντας την επιστροφή των «ροσομπλού» στη φυσική τους έδρα στις 23 Οκτωβρίου και την αναμέτρηση κόντρα στη Νάπολι.

«Το γήπεδο είναι κάτι ξεχωριστό. Έχουμε κάνει μία καταπληκτική δουλειά. Είμαι ενθουσιασμένος. Δουλέψαμε πάρα πολύ και προλάβαμε να ολοκληρώσουμε τις εργασίες μέσα στο χρονικό πλαίσιο που είχαμε θέσει. Έχω προσκαλέσει ήδη τον δήμαρχο της Νάπολι Λουίτζι Ντε Ματζίστρις να παρακολουθήσουμε μαζί το μεταξύ μας παιχνίδι στις 23 Οκτωβρίου» τα λόγια του δημάρχου Πουλιέζε.

Τα έργα θα ολοκληρωθούν την προσεχή εβδομάδα και μετά θα πρέπει η αρμόδια Επιτροπή για την καταλληλότητα του σταδίου να δώσει την έγκρισή της για χρήση του γηπέδου, που θα έχει χωρητικότητα 13.503 θέσεων.

Αυτές που μένει να ολοκληρωθούν είναι εργασίες που αφορούν τις εξόδους κινδύνου, τις τουαλέτες και τις κάμερες, ενώ θα πρέπει να γίνουν και τα απαραίτητα τεστ σε συνθήκες αγώνα για τη σωστή λειτουργία του φωτισμού από τους προβολείς, προκειμένου να δοθεί το «οκ» για σέντρα στο «Ezio Scida».

Επιμέλεια: Δημήτρης Λιαργκόβας

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x