Σε μία κίνηση που μάλλον θα προκαλέσει πολλές αντιδράσεις προχωράει η Λας Πάλμας

Η ομάδα από τα Κανάρια έχει αποφασίσει να βάλει μια μικρή ισπανική σημαία στην εμφάνισή της εφόσον διεξαχθεί κανονικά το ματς κόντρα στην Μπαρτσελόνα, δείχνοντας την αντίθεσή της στο θέμα της ανεξαρτητοποίησης της Καταλονίας.

Μεταξύ άλλων, λοιπόν, στην ανακοίνωσή της η Λας Πάλμας αναφέρει πως έχει πάρει την απόφαση να βάλει μια μικρή ισπανική σημαία στην εμφάνισή της (και την σημερινή ημερομηνία), δείχνοντας ότι είναι υπέρ της ενιαίας Ισπανίας και δεν θέλει η Καταλονία να αποσπαστεί από αυτή.

Παράλληλα, φέρνει ως παράδειγμα την ίδια την ομάδα και τα Κανάρια Νησιά στα οποία εδρεύει, λέγοντας πως κανένας κάτοικος αυτών δεν έχει σκεφτεί ποτέ να ανεξαρτητοποιηθεί.

Όπως όλοι καταλαβαίνουν, η διοίκηση της Λας Πάλμας θέλει να δείξει πως είναι εναντίον της ανεξαρτητοποίησης της Καταλονίας, ενώ εάν διεξαχθεί κανονικά το παιχνίδι δεν αποκλείεται να προκαλέσει και αρκετές αντιδράσεις από τους οπαδούς της Μπαρτσελόνα!

Η ισπανική σημαία στην εμφάνιση της Λας Πάλμας
inner

Αποδοχή Cookies
Το site sport-fm.gr χρησιμοποιεί cookies. Προχωρώντας στο περιεχόμενο, συναινείτε με την αποδοχή τους. ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ