Αγγλία

Η Λίβερπουλ αποκτά για πρώτη φορά αθλητικό διευθυντή

Ο Μάικλ Έντουαρτνς θα είναι ο νέος προϊστάμενος του Γιούργκεν Κλοπ, κάτι που –όχι μόνο δεν δυσαρέστησε αλλά- υποδέχθηκε με ενθουσιασμό ο τελευταίος.

Σε όλες τις ομάδες που έχει προπονήσει ο Γιούργκεν Κλοπ στην 14χρονη καριέρα του, υπήρχε ένας αθλητικός διευθυντής. Σε όλες εκτός από μία: την Λίβερπουλ.

Ήρθε η ώρα για τους «κόκκινους» να μην αποτελούν την εξαίρεση στον κανόνα, με την τοποθέτηση του Μάικλ Έντουαρντς στην εν λόγω θέση. Κι ενώ θεωρητικά πρόκειται για ένα αξίωμα το οποίο βρίσκεται παραπάνω από εκείνο του προπονητή, ο Κλοπ δέχθηκε με χαρά τα νέα, καθώς είναι κάτι που είχε ζητήσει ο ίδιος.

Κύριος λόγος του αιτήματός του, ήταν η αποφόρτισή του από ορισμένες αρμοδιότητες. Φυσικά, ο Γερμανός τεχνικός είναι εκείνος που θα έχει την τελική απόφαση στις μεταγραφές, τις παραμονές και τις αποχωρήσεις των παικτών, ο Έντουαρτς όμως θα αναλάβει το πακέτο των διαπραγματεύσεων.

Ο Μάικλ Έντουαρτς βρίσκεται στην Λίβερπουλ από τον Νοέμβριο του 2011 ως τεχνικός διευθυντής, με κύριο καθήκον τον εντοπισμό και την ανάδειξη νέων ταλέντων. Ο νέος του τίτλος αναμένεται να ανακοινωθεί σήμερα και επίσημα.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x