Αγγλία

«Η Λίβερπουλ μας έκανε να μη μπορούμε να αναπνεύσουμε!»

Το εγκώμιο της Λίβερπουλ έπλεξε ο αρχηγός της Χαλ, Κέρτις Ντέιβις, μετά τη συντριβή με 5-1 από τους «reds».

Η Λίβερπουλ ήταν καταιγιστική στο σαββατιάτικο παιχνίδι με τη Χαλ. Συνεχής κατοχή μπάλας (74,2%), πολιορκία στην αντίπαλη εστία (32 τελικές) αλλά και η κόκκινη κάρτα του Ελμοχαμάντι στο 29ο λεπτό, συνέθεσαν το τελικό 5-1. Ο αρχηγός της Χαλ, Κέρτις Ντέιβις, δε θα μπορούσε παρά να μιλήσει με τα καλύτερα λόγια για την ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ.

Συγκεκριμένα, τόνισε: «Δε μας έδωσαν ούτε μια ευκαιρία να αναπνεύσουμε. Ήταν η πιο ανελέητη επίθεση που έχουμε αντιμετωπίσει φέτος. Δεν ήταν ικανοποιημένοι με το 3-0. Ήθελαν να μας βάλουν 6, 7 ή 8 γκολ. Αυτή είναι η διαφορά. Υπάρχουν πολλές αλληλεπιδράσεις, πολύ γρήγορο ποδόσφαιρο και με τα πλάγια μπακ να ανεβαίνουν, αποκτώντας το ρόλο εξτρέμ, σε κάνουν να βρίσκεσαι με την πλάτη στον τοίχο».

Ακόμη, επιχείρησε να συγκρίνει τον τρόπο επίθεσης της Λίβερπουλ με τον αντίστοιχο της Άρσεναλ: «Η Άρσεναλ είναι μια ομάδα με εξαιρετικό passing game, όμως τα πάντα γίνονται μπροστά σου, Η Λίβερπουλ παίζει με λίγες πάσες αλλά οι επιθετικοί της, όπως ο Μανέ και ο Κουτίνιο, τρέχουν συνεχώς και σε αφήνουν πίσω τους».

Το φετινό ξεκίνημα της Λίβερπουλ είναι από τα καλύτερα που έχει κάνει τα τελευταία χρόνια, με 24 γκολ σε 8 ματς. Μάλιστα, 10 διαφορετικοί παίκτες έχουν βάλει τη μπάλα στα δίχτυα, αναδεικνύοντας την πολύπλευρη επιθετική ανάπτυξη των παικτών του Κλοπ. Μένει να δούμε αν ο ρυθμός αυτός θα διατηρηθεί μέχρι τα τέλη της σεζόν.

Επιμέλεια: Μάριος Φορτούνης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x