Αγγλία

«Η Λίβερπουλ πρέπει να κάνει πρόταση στον Μπουφόν»

Ο Σταν Κόλιμορ πιστεύει πως οι «κόκκινοι» πρέπει να κάνουν στον Ιταλό γκολκίπερ μια προσφορά που δεν μπορεί να αρνηθεί και να τον αποτρέψουν από το τερματίσει την καριέρα του.

Ο Σταν Κόλιμορ έχει μια (κατά πολλούς) καλή ιδέα για την Λίβερπουλ και θέλησε να την μοιραστεί. Προβληματισμένος για τη θέση του τερματοφύλακα στην ομάδα του Άνφιλντ, ο πρώην άσος των «κόκκινων» σκέφτηκε μία λύση που σίγουρα θα προκαλέσει πάταγο: «Πρόκειται για μία θέση με την οποία ο Κλοπ πρέπει να ασχοληθεί γιατί πιστεύω πως οι Κάριους και Μινιολέτ δεν φτάνουν τα στάνταρ της Λίβερπουλ. Έτσι θα περίμενα να αγοράσουν το καλοκαίρι έναν έμπειρο, κορυφαίας ποιότητας τερματοφύλακα. Ο Τζίτζι Μπουφόν λέει πως θα αποσυρθεί στο τέλος της σεζόν. Γιατί δεν πάνε να του κάνουν μία προσφορά μεγατόνων;».

Ο Κόλιμορ συνέχισε πλέκοντας το εγκώμιο του Ιταλού τερματοφύλακα: «Μία απίστευτη παρουσία, ένα απίστευτο ποδοσφαιρικό είδωλο. Θα φύγει από έναν σπουδαίο σύλλογο, τη Γιουβέντους και θα πει ‘θα περάσω δύο χρόνια εδώ και θα τους βοηθήσω να περάσουν στη διάδοχη κατάσταση και να κερδίσουν τίτλο. Πόσο ωραίο τέλος σε μια σπουδαία καριέρα θα ήταν αυτό», κατέληξε.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x