Αγγλία

Η νέα ταλεντάρα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ! (video)

O Λουίς Φαν Χάαλ έχει συμπεριλάβει στην αποστολή των «κόκκινων διαβόλων» για την αποψινή αναμέτρηση με τη Νιούκαστλ και τον πιτσιρικά Τζέιμς Γουάιρ, που… βγάζει μάτια με την U-21!

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έδωσε στη δημοσιότητα, λίγη ώρα πριν τη σέντρα του αγώνα με τη Νιούκαστλ, ένα βίντεο με τις επιδόσεις του 20χρονου Τζέιμς Γουάιρ, o οποίος βρίσκεται στην αποστολή που έχει ανακοινώσει ο Λουίς Φαν Χάαλ, αφού κάνει… παπάδες με την U-21!

Ο Άγγλος, που έχει γεννηθεί στο Πρέστον, ταξίδεψε με την υπόλοιπη ομάδα για το Νιούκαστλ, εξαργυρώνοντας τις καταπληκτικές του εμφανίσεις με τη… μικρή Γιουνάιτεντ, καθώς έχει πετύχει τρία γκολ σε δέκα συμμετοχές… αλωνίζοντας από την αριστερή πλευρά.

Ο ίδιος είχε δηλώσει τον Οκτώβρη πως μπορεί να παίξει και στο κέντρο, ενώ είχε τονίσει πως στόχος του δεν είναι άλλος από το να πάρει… προαγωγή στην πρώτη ομάδα, όπως και έγινε.

Introducing: James Weir

James Weir, 20, is the latest youngster to experience matchday with the first team. The midfielder has travelled with United to Newcastle this evening. Read his profile: http://bit.ly/1JIlqeU

Posted by Manchester United on Tuesday, 12 January 2016


Επιμέλεια: Νίκος Ράλλης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x