Ελλάδα

Η Ντέπυ έφυγε από τη διαιτησία, ο Κύρος;

Η σύζυγος του Κύρου Βασσάρα, Ντέπυ Κοξένογλου, «μετατέθηκε» σε άλλο τμήμα της ΕΠΟ. Τι θα γίνει με τον πρώην διεθνή ρέφερι;

Παρελθόν από τη διαιτησία αποτελεί η Ντέπυ Κοξένογλου, καθώς ενημερώθηκε πως μετακινείται σε άλλη υπηρεσία της ΕΠΟ αναλαμβάνοντας τη διεύθυνση επικοινωνίας της ομοσπονδίας. Η σύζυγος του Κύρου Βασσάρα είναι από τα εμπειρότερα στελέχη της ΕΠΟ με χρόνια στο χώρο της διαιτησίας και τις διεθνείς σχέσεις της ομοσπονδίας και παρέμεινε για καιρό στη θέση της, παρότι υπήρχαν «φωνές» από διάφορες ΠΑΕ για την απομάκρυνσή της.

Σύμφωνα με τη Live Sport, είναι άγνωστο τι θα συμβεί με τον ίδιο τον Κύρο Βασσάρα. Ο νέος πρόεδρος της ΕΠΟ, Βαγγέλης Γραμμένος, ήταν κατά της ανανέωσης συνεργασίας του με την ΚΕΔ ως εκπαιδευτής διαιτητών, ωστόσο τα χέρια του ήταν δεμένα μιας και ο παλαίμαχος διεθνής ρέφερι είχε επεκτείνει τη σύμβασή του με υπογραφή του προέδρου της προσωρινής διοίκησης, Γιάννη Δρόσου. Πάντως δεν αποκλείεται σε λίγους μήνες να τον αντικαταστήσει στην επιτροπή διαιτησίας της UEFA.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x