Stoiximan Super League

Η πίεση του Γκιγιέρμε φέρνει αποτέλεσμα

«Αφήστε με να πάω στον Ολυμπιακό», είπε ο Βραζιλιάνος στη Λα Κορούνια και φαίνεται πως κορυφώνονται οι διαπραγματεύσεις. Τα υπόλοιπα μεταγραφικά «μέτωπα» για τους Πειραιώτες.

Σε πολύ καλό δρόμο φαίνεται πως βρίσκεται εκ νέου η υπόθεση του Γκιγιέρμε στον Ολυμπιακό.

Ο Βραζιλιάνος χαφ άσκησε έντονη πίεση στη διοίκηση της Λα Κορούνια να αποδεχθεί την πρόταση των Πειραιωτών, τη μοναδική που έχει αυτή τη στιγμή στα χέρια της και είναι αρκετά συμφέρουσα.

Όπως γράφει ο «Κόκκινος Πρωταθλητής», οι διαπραγματεύσεις ανάμεσα στις δύο ομάδες είναι σε εξέλιξη και κάποιοι υποστηρίζουν ότι άμεσα θα σημειωθούν εξελίξεις στην υπόθεση του 27χρονου μέσου.

Υπενθυμίζεται ότι πρόκειται για αγορά του παίκτη και στο τραπέζι των συζητήσεων είχε μπει και ο Μανώλης Σιώπης (αλλά τις τελευταίες μέρες η μία υπόθεση δεν έχει σχέση με την άλλη), ενώ οι Ισπανοί είχαν ζητήσει και ένα ποσοστό 20% στον Γκιγιέρμε (κάτι που δεν αρνείται ο Ολυμπιακός).

Την ίδια στιγμή, σε πρώτο πλάνο παραμένει ο Φράνκο Σολδάνο για την ενίσχυση της «ερυθρόλευκης» επίθεσης.

Ο Αργεντινός φορ έχει παραδεχθεί το ενδιαφέρον της ελληνικής ομάδας για την περίπτωσή του, ενώ ο ίδιος αρχίζει να ξεκαθαρίζει τις διαθέσεις του για το μέλλον του, απορρίπτοντας προτάσεις από συλλόγους της Αραβίας, της Τουρκίας και της Ρωσίας.

Σύμφωνα με τα Μέσα της Αργεντινής, ο Ολυμπιακός έχει κάνει πρόταση 3 εκατ. δολαρίων για την αγορά του 50% των δικαιωμάτων του 23χρονου άσου, κάτι που δεν επιβεβαιώνεται από επίσημα χείλη στην ΠΑΕ.

Από εκεί και πέρα, φαίνεται πως δεν προχωράει η υπόθεση του Αχμέντ Χασάν Κούκα για τους «ερυθρόλευκους», ενώ ως εναλλακτική λύση - μετά τον Σολδάνο - παραμένει ο Ρούι Φόντε, ο οποίος απασχολεί και άλλες ομάδες (από τη Γαλλία κυρίως).

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x