Αγγλία

Η πιθανή επιθετική τριάδα της Τσέλσι που τρομάζει

Έτοιμη να «τινάξει» την μπάνκα στον αέρα για ακόμη μία φορά είναι η Τσέλσι, αφού μετά την σχεδόν κλεισμένη μεταγραφή του Τίμο Βέρνερ, φέρεται να έχει στρέψει την προσοχή της στον Κάι Χάβερτς.

Η Τσέλσι έχει μπει δυναμικά στο μεταγραφικό παζάρι, με τον Ρόμαν Αμπράμοβιτς να δείχνει από νωρίς τις διαθέσεις του για στήριξη στον Φρανκ Λάμπαρντ.

Η αρχή έγινε τον Ιανουάριο όταν ανακοινώθηκε η απόκτηση του Χακίμ Ζίγιεχ από τον Άγιαξ έναντι 45 εκατομμυρίων ευρώ, ενώ όπως προκύπτει από τα δημοσιεύματα, μόνο τα τυπικά απομένουν ώστε ο Τίμο Βέρνερ να ντυθεί στα μπλε.

Η ομάδα του Φρανκ Λάμπαρντ, ωστόσο, φαίνεται πως σκαρώνει ακόμα ένα «μπαμ», έχοντας έτοιμη την προσφορά των 75 εκατομμυρίων ευρώ για τον Κάι Χάβερτς.

Εάν οι συζητήσεις προχωρήσουν και ο Κάι Χάβερτς γίνει κάτοικος «Στάμφορντ Μπριτζ», η Τσέλσι θα έχει στο «οπλοστάσιο» της πολλούς κρυμμένους άσους. Η τριάδα Ζίγιεχ-Βέρνερ-Χάβερτς προκαλεί τρόμο μόνο στη σκέψη, με τα στατιστικά να το επαληθεύουν στο έπακρο…

Σε 28 παιχνίδια που έχει αγωνιστεί τη φετινή σεζόν, ο Χακίμ Ζίγιεχ έχει σκοράρει 8 φορές και έχει μοιράσει 16 ασίστ!

Ο Τίμο Βέρνερ από την άλλη διανύει μία «εκρηκτική» σεζόν έχοντας 29 γκολ και 10 ασίστ, ενώ ο Κάι Χάβερτς που βρίσκεται επίσης σε εξαιρετική κατάσταση έχει 14 γκολ, έχοντας «σερβίρει» άλλες 7!



Επιμέλεια: Ανδρέας Σουλάι

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x