Ισπανία

Η Σεβίλλη τάβλιασε την Ατλέτικο!

Καρφί για τους «4» του Κυπέλλου η Σεβίλλη.Η Ατλέτικο άνοιξε το σκορ στη Μαδρίτη, αλλά η ομάδα του Μοντέλα ξετύλιξε τα δώρα της, έφερε τούμπα το ματς μετά το 80’ και κρατάει στα χέρια της την πρόκριση.

«Ξάπλωσε» την Ατλέτικο η Σεβίλλη.

Με σκορ πρόκρισης έφυγε από τη Μαδρίτη η ομάδα του Μοντέλα, που εκμεταλλεύτηκε στο έπακρο τα λάθη της άμυνας των γηπεδούχων και επικράτησε 2-1 στο «Wanda Metropolitano». Έτσι, κρατάει στα χέρια της το εισιτήριο για τα ημιτελικά του Copa del Rey εν όψει της ρεβάνς που θα διεξαχθεί την επόμενη Τρίτη (23/01, 22:30) στο «Ραμόν Σάντσεθ Πιθχουάν».

Το παιχνίδι ήταν αμφίρροπο από την αρχή έως το τέλος, αλλά η ομάδα του Ντιέγκο Σιμεόνε έδειξε προς το τέλος της αναμέτρησης έτοιμη να κάνει αποφασιστικό βήμα για την επόμενη φάση. Ο Ντιέγκο Κόστα ανέβασε τη θερμοκρασία στο «Wanda Metropolitano» στο 73’, καθώς έπειτα από φάση διαρκείας, του στρώθηκε η μπάλα και με το αριστερό νίκησε τον Σέρχιο Ρίκο. Ωστόσο, οι Σεβιγιάνοι έπιασαν στον ύπνο τους γηπεδούχους από εκείνο το χρονικό σημείο και μετά. Ο Νάβας έκανε επικίνδυνη σέντρα στο 80’, ο Μόγια δεν αντέδρασε καλά και με σκαμπίλι έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του.

Σαν να μην έφθανε αυτό -για την Ατλέτικο-, ο Μπεν Γιεντέρ τροφοδότησε τον Κορέα (με την άμυνα της Ατλέτικο να μην είναι καλή), που νίκησε τον Μόγια.



Το πρόγραμμα των προημιτελικών του Copa Del Rey

Τετάρτη, 17/1

Ατλέτικο Μαδρίτης-Σεβίλλη 1-2
(73’ Ντιέγκο Κόστα - 80’ αυτ. Ερνάντεθ, 88’ Κορέα)

Βαλένθια-Αλαβές 2-1
(73’ Γκιέδες, 82’ Ροντρίγκο - 66’ Σομπρίνο)

Εσπανιόλ-Μπαρτσελόνα (22:00)

Πέμπτη, 18/1

Λεγανές-Ρεάλ Μαδρίτης (22:30)

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x