Σκωτία

Κάζο και στη Σκωτία για τη Σέλτικ

Οι Κέλτες ηττήθηκαν 2-1 από τη νεοφώτιστη Χαρτς στο Εδιμβούργο.

Άλλη μια... σφαλιάρα στο ξεκίνημα της φετινής σεζόν για τη Σέλτικ. Έτσι, λίγες μέρες μετά τον αποκλεισμό από τη Μίντιλαντ στον β’ προκριματικό γύρο του Champions League, ο Άγγελος Ποστέκογλου είδε την ομάδα του να μπαίνει με το... αριστερό και στο πρωτάθλημα Σκωτίας.

Οι Κέλτες γνώρισαν την ήττα με 2-1 από τη νεοφώτιστη Χαρτς στο Εδιμβούργο στην πρεμιέρα της Scottish Premier League και με το καλημέρα, βρέθηκαν να κυνηγούν την πρωταθλήτρια Ρέιντζερς, η οποία, στο πρώτο χρονικά παιχνίδι της ημέρας, νίκησε εύκολα με 3-0 τη Λίβινγκστον.

Η ομάδα του Εδιμβούργου “έβαλε στα σκοινιά” τους Κέλτες από πολύ νωρίς, καθώς προηγήθηκε στο 8’ με τον Μακάι-Στήβεν. Οι φιλοξενούμενοι είχαν την κατοχή και τις ευκαιρίες, αλλά δεν κατάφεραν να φέρουν το ματς στα ίσια μέχρι το τέλος του πρώτου ημιχρόνου. Η υπεροχή τους καρποφόρησε στο 54’, αφού σκόραραν με τον Ράλστον και ισοφάρισαν. Μέχρι το τέλος, οι δύο ομάδες προσπάθησαν αρκετά, προκειμένου να πετύχουν το δεύτερο γκολ και αυτή που το κατάφεραν ήταν οι γηπεδούχοι στο 89’ με τον Σούταρ, ο οποίος διαμόρφωσε το τελικό 2-1.

Στα άλλα δύο παιχνίδια της πρεμιέρας, δεν υπήρξε νικητής. Ρος Κάουντι και Σεντ Τζόνστον ήρθαν ισόπαλες χωρίς τέρματα, ενώ με σκορ 2-2 έληξε η αναμέτρηση της Νταντί με τη Σεντ Μίρεν. Για τους γηπεδούχους σκόραραν οι Σόνεσι με αυτογκόλ στο 44’ και Κάμινγκς στο 60’ και για τους φιλοξενούμενους οι Μπρόφι στο 4’ και ΜακΓκραθ στο 55’ με πέναλτι.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της 1ης αγωνιστικής:

Σάββατο 31/07

Ρέιντζερς-Λίβινγκστον 3-0
(8’ Χάτζι, 78’ Σκοτ, 90’ Ρουφ)

Νταντί-Σεντ Μίρεν 2-2
(44’ αυτ. Σόνεσι, 60’ Κάμινγκς - 4’ Μπρόφι, 55’ πεν. ΜακΓκραθ)

Ρος Κάουντι-Σεντ Τζόνστον 0-0

Χαρτς-Σέλτικ 2-1
(8’ Μακάι-Στήβεν, 89’ Σούταρ - 54’ Ράλστον)

Κυριακή 01/08

Αμπερντίν-Νταντί Γιουν. (17:00)
Μάδεργουελ - Χιμπέρνιαν (18:30)

Η επόμενη (2η) αγωνιστική:

Σάββατο 07/08

Νταντί Γιουν.-Ρέιντζερς
Σέλτικ-Νταντί
Χιμπέρνιαν-Ρος Κάουντι
Λίβινγκστον-Αμπερντίν
Σεντ Μίρεν-Χαρτς

Κυριακή 08/08

Σεντ Τζόνστον-Μάδεργουελ

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x