Γαλλία

Η… τεράστια ρήτρα κρατάει τον Γκαρσιά στην Μαρσέιγ!

«Ασφαλής» στον πάγκο της Μαρσέιγ έστω και προσωρινά πρέπει να νιώθει ο Ρούντι Γκαρσιά.

Έντονος προβληματισμός για τον Ρούντι Γκαρσιά αλλά και την κακή πορεία της ομάδας, υπάρχει στην Μαρσέιγ!

Οι Μασσαλοί πραγματοποιούν κακή σεζόν και σε όλες τις διοργανώσεις είναι εκτός στόχων. Στο Europa League τερμάτισαν στην τελευταία θέση του ομίλου έχοντας μόλις έναν βαθμό, ενώ στο Κύπελλο βιώσαν ντροπιαστικό αποκλεισμό από την… ερασιτεχνική Αντρεζιέ! Στο πρωτάθλημα δε, βρίσκονται στην 8η θέση και στο -5 από τις θέσεις που οδηγούν στην Ευρώπη.

Παράλληλα, τελευταία νίκη της Μαρσέιγ σε οποιαδήποτε διοργάνωση ήταν στις 25 Νοεμβρίου κόντρα στην Αμιάν για το πρωτάθλημα. Έκτοτε, σε οκτώ αναμετρήσεις μετράει πέντε ήττες και τρεις ισοπαλίες. Όλο αυτό έχει δημιουργήσει ένα ιδιαίτερα αρνητικό κλίμα προς το πρόσωπο του Ρούντι Γκαρσιά.

Ωστόσο, ο Γάλλος προπονητής φαίνεται πως δεν… αγχώνεται ιδιαίτερα! Γιατί; Μα φυσικά γιατί η ρήτρα αποχώρησής του από την ομάδα είναι τεράστια! Όπως αναφέρει η «Parisien», εφόσον η Μαρσέιγ αποφασίσει να τον απολύσει, θα πρέπει να του καταβάλει το ποσό των 9 εκατομμυρίων ευρώ. Εάν προστεθούν και οι αποζημιώσεις των συνεργατών του, τότε το όλο ποσό αγγίζει τα 15 εκατ. ευρώ!

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x