Europa League

Ίβιτς: «Δείξαμε χαρακτήρα αλλά έπρεπε να νικήσουμε και για τον κόσμο»

Ευχαριστημένος σε μεγάλο βαθμό από την εικόνα του ΠΑΟΚ στην «Veltins Arena» δήλωσε ο Βλάνταν Ίβιτς, ο οποίος στάθηκε και στην παρουσία του κόσμου της ομάδας.

Ικανοποιημένος από την εικόνα του ΠΑΟΚ παρουσιάστηκε ο Βλάνταν Ίβιτς. Ο τεχνικός του «δικέφαλου του Βορρά», μιλώντας στο «Cosmote Sport», υποστήριξε πως ο κόσμος της ομάδας άξιζε να την δει να κερδίζει την Σάλκε.

Αναλυτικά:

«Η ομάδα έδειξε χαρακτήρα. Είχε αυτά που ζητήσαμε και στο πρώτο ματς, όπου πολλά πράγματα δεν μας βγήκαν. Απόψε μας βγήκαν καλύτερα. Κατά την άποψη μου αξίζαμε την νίκη, όμως πληρώσαμε το πρώτο παιχνίδι, όπου σε κάποιες στημένες φάσεις δεν ήμασταν αποφασισμένοι, ίσως είχαμε αργή σκέψη κι αντίδραση».

Για τις στημένες φάσεις: «Όταν οι αντίπαλοι έχουν παίκτες με μπόι δύο μέτρα, τέτοιες φάσεις συμβαίνουν. Το γνωρίζαμε. Σήμερα παίξαμε καλύτερα, η ομάδα ήξερε τι έπρεπε να κάνει από το 1ο ως το 90ο λεπτό. Έπρεπε να είχαμε κερδίσει και για τον κόσμο που ήρθε και στήριξε την ομάδα. Αξίζαμε μία νίκη και γι’ αυτούς».

Για το πρόσωπο στα εκτός έδρας ματς στην Ευρώπη: «Πρέπει να το συζητήσουμε και να το ψάξουμε αυτό. Έχει γίνει στο παρελθόν, συμβαίνει και τώρα. Πρέπει να προσπαθήσουμε να το αλλάξουμε κι αυτό».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x