Stoiximan Super League

Ίβιτς: «Η ΑΕΚ θα μας ξυπνήσει για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό»

Σίγουρος πως ο ΠΑΟΚ θα… σηκώσει κεφάλι μετά την ήττα από την ΑΕΚ εμφανίστηκε ο Βλάνταν Ίβιτς τονίζοντας πως έχει απόλυτη εμπιστοσύνη στους παίκτες του.

Απόλυτη εμπιστοσύνη στους παίκτες του δήλωσε πως έχει ο Βλάνταν Ίβιτς. Ο τεχνικός του ΠΑΟΚ, μιλώντας στη Nova, τόνισε πως η ήττα από την ΑΕΚ θα ξυπνήσει την ομάδα του, ενώ έριξε το βάρος στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο.

Για την πρεμιέρα των Play Offs και την συνέχεια: «Πρέπει να ξεκινήσουμε από την αρχή, πρέπει να βγάλουμε συμπεράσματα από το παιχνίδι με την ΑΕΚ και να διορθώσουμε κάποια λάθη ειδικά από το πρώτο μισάωρο και να συνεχίσουμε. Υπάρχουν πέντε παιχνίδια μπροστά μας, ξέρουμε πως είναι έντονο πρόγραμμα, είναι τέλος της σεζόν αλλά είμαστε επαγγελματίες, έχουμε στόχο και θα τον κυνηγήσουμε μέχρι τέλος» .

Για το πως πιστεύει ότι θα λειτουργήσει η ήττα από την ΑΕΚ στην ομάδα: «Πιστεύω στους παίκτες μου και στις δυνατότητες που έχουν. Πιστεύω πως το ματς με την ΑΕΚ θα μας «ξυπνήσει», γνωρίζουμε όλοι πως δεν κάναμε καλό παιχνίδι, πρέπει να προετοιμαστούμε με τον καλύτερο τρόπο για το ντέρμπι που είναι μπροστά μας» .

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x