Europa League

Ιντζάγκι: «Η Λάτσιο θα προκριθεί σίγουρα».

Αισιόδοξος παρά την ήττα με 4-1 από την Άιντραχτ Φρανκφούρτης, εμφανίστηκε ο προπονητής των «λατσιάλι», ο οποίος άφησε αιχμές και για τη διαιτησία.

Την πεποίθησή του ότι η Λάτσιο θα καταφέρει να πάρει την πρόκριση στην επόμενη φάση του Europa League, παρά την κακή εμφάνιση και την ήττα με 4-1 κόντρα στην Άιντραχτ Φρανκφούρτης, εξέφρασε ο προπονητής της ομάδας Σιμόνε Ιντζάγκι, σε δηλώσεις του στο Sky Sport Italia.

«Παρότι είμαστε σε έναν πολύ ανταγωνιστικό όμιλο, είμαι σίγουρος ότι θα καταφέρουμε να προκριθούμε στον επόμενο γύρο. Πρέπει να μαθαίνουμε από τα λάθη μας.

Είμαστε στενοχωρημένοι γιατί πιστεύω πως μπορούσαμε να τα είχαμε πάει καλύτερα. Ακόμα και με 10 παίκτες είχαμε την ευκαιρία να ισοφαρίσουμε. Στη συνέχεια ο διαιτητής μας τελείωσε αφήνοντας μας με εννιά.

Δεν ψάχνουμε για δικαιολογίες, είναι κρίμα γιατί παίξαμε πολύ καλά στα πρώτα 25 λεπτά. Όταν η ομάδα μας παίζει έτσι μπορούμε να κάνουμε πολλά πράγματα, όμως στη συνέχεια χαθήκαμε. Το θετικό είναι ότι η Μαρσέιγ δεν κέρδισε στη Λεμεσό κι έτσι παρέμεινε στον έναν βαθμό
».

Επιμέλεια: Νέστορας Τρύφωνας

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x