Ιταλία

Ιγκουαΐν: «Στη Μίλαν έγινα ξανά όπως ήμουν στη Νάπολι»

Για τους φετινούς στόχους της Μίλαν, αλλά και για τους λόγους που τον οδήγησαν να επιλέξει τους «ροσονέρι», μίλησε ο Γκονζάλο Ιγκουαΐν, ο οποίος θεωρεί ότι έχει αναγεννηθεί.

Τους λόγους που τον έκαναν να επιλέξει την ομάδα της Μίλαν, εξήγησε στην Gazzetta dello Sport o Γκονζάλο Ιγκουαΐν.

Ο Αργεντινός επιθετικός δήλωσε: «Μου άρεσε ο τρόπος που με προσέγγισαν, η πίστη που έδειξαν στο πρόσωπό μου. Επίσης μου άρεσε και το πρόγραμμα που έχει η ομάδα» και συνέχισε λέγοντας: «Νιώθω καλά αυτή τη στιγμή. Είμαι σε καλή κατάσταση και ελπίζω να συνεχίσω έτσι».

Παράλληλα προσέθεσε: «Εδώ νιώθω όπως πριν από τέσσερα, πέντε χρόνια. Έγινα ξανά όπως ήμουν στη Νάπολι και είμαι χαρούμενος γι’ αυτό. Η ομάδα, μου έδωσε αυτό που χρειαζόμουν, το κλίμα στα αποδυτήρια είναι εξαιρετικό. Είναι ότι καλύτερο μετά από ένα κακό Μουντιάλ».

Στη συνέχεια ο 30χρονος άσος της Μίλαν αναφέρθηκε και στη μέχρι στιγμής πορεία της ομάδας, αλλά και στους φετινούς στόχους των «ροσονέρι» : «Είμαι στενοχωρημένος από τη θέση μας στο πρωτάθλημα. Αξίζουμε παραπάνω. Η Μίλαν πρέπει να προσπαθεί να κερδίσει σε όποια διοργάνωση συμμετέχει. Στόχος μας είναι η έξοδος της ομάδας στο Champions League, να σκοράρω όσο περισσότερο μπορώ και να κατακτήσουμε το Europa League και το κύπελλο Ιταλίας».

Τέλος υποστήριξε: «Έχουμε μείνει πίσω στο πρωτάθλημα. Είναι μια διοργάνωση που απαιτεί σταθερότητα και συνοχή. Πιστεύω πως έχουμε τις δυνατότητες για το κάτι παραπάνω».

Επιμέλεια Νέστορας Τρύφωνας

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x