Europa League

«Ικανή να σκοτώσει τον Παναθηναϊκό η Θέλτα»

Ο Ιβάν Μαλόν Αραγονιές προειδοποίησε τον Παναθηναϊκό για τον αποψινό αγώνα με τη Θέλτα.

«Η Θέλτα μπορεί να σκοτώσει τον Παναθηναϊκό με την ηρεμία της. Να τον κοιμίσει και να πετύχει ένα γκολ με το οποίο θα τελειώσει το ματς»... Με τα λόγια αυτά ο Ιβάν Μαλόν Αραγονιές επεσήμανε τον μεγάλο κίνδυνο που έχει το σημερινό παιχνίδι του Παναθηναϊκού με την ισπανική ομάδα.

Ο άσος της Βέροιας μίλησε στην εφημερίδα Livesport για την αντίπαλο των πράσινων παρουσιάζοντάς την ως ομάδα και επισημαίνοντας τα στοιχεία που θα πρέπει να προσέξει η ελληνική ομάδα.

«Ο Μπερίσο έχει βάλει τη σφραγίδα του καθώς έχει φτιάξει μια συμπαγή ομάδα που χάνει πολύ δύσκολα και μπορεί να πνίξει κάθε αντίπαλο. Η Θέλτα διαθέτει παίκτες με ποιότητα όπως ο Γιαβάστας, ο Σιστο, ο Πάμπλο Ερνάνες και είναι γεγονός ότι τα ατού της βρίσκονται σε καλή κατάσταση προσφέροντας λύσεις στο κέντρο και την επίθεση. Το γεγονός ότι κάθε χρόνο διεκδικεί την συμμετοχή της στο Γιουρόπα Λιγκ δεν είναι τυχαίο. Απαιτεί σεβασμό γιατί είναι σοβαρή ομάδα. Το κοινό της δεν είναι καυτό όπως της Σεβίλλης της Ατλέτικο ή της Βαλένθια. Αλλά έχει πολλούς πιστούς φιλάθλους οι οποίοι την υποστηρίζουν με αφοσίωση και έχουν υπομονή. Θα την βοηθήσουν απέναντι στον Παναθηναϊκό σε ένα παιχνίδι υπομονής», τόνισε ο 30χρονος αμυντικός της Βέροιας και συνέχισε:

«Η Θέλτα μπορεί να σκοτώσει τον Παναθηναϊκό με την ηρεμία της. Να τον κοιμίσει και να πετύχει ένα γκολ με το οποίο θα τελειώσει το ματς. Νομίζω ότι προτιμότερο για την ελληνική ομάδα είναι να παίξει κλειστά και πολύ προσεκτικά ώστε να μην παρασυρθεί από το πονηρό στιλ των γηπεδούχων. Αλλά αυτό είναι θέμα του προπονητή εκείνος ξέρει καλύτερα».

Τέλος έκανε την εκτίμησή του για το τελικό αποτέλεσμα:

«Θα έλεγα ότι είναι 50-50 για τις δύο ομάδες. Και είναι πολύ πιθανό το ματς να τελειώσει 0-0 ή να κριθεί στο γκολ έστω κι αν υπάρξουν ευκαιρίες και από την πλευρά της Θέλτα και από την πλευρά του Παναθηναϊκού», κατέληξε.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x