Ιταλία

Ινσίνιε: «Ελπίζω η Νάπολι να πάρει το Champions League»

O Ιταλός φιλοδοξεί να φτάσει με τη Νάπολι μέχρι τον τελικό του Champions League και να το κατακτήσει. Επίσης ξεκαθάρισε πως δεν έγινε πελάτης του Μίνο Ραϊόλα με σκοπό να πάρει μεταγραφή.

Στο ψηλότερο σημείο φτάνουν οι φιλοδοξίες του Λορέντσο Ινσίνιε για τη φετινή Νάπολι. Ο αρχηγός της δευτεραθλήτριας Ιταλίας δήλωσε πως φέτος οι «παρτενοπέι» είναι ικανοί να κερδίσουν κάποιο τρόπαιο: «Έγιναν οι σωστές κινήσεις, έχουμε ένα σπουδαίο σύνολο και αξίζουμε να κατακτήσουμε κάποιον τίτλο».

Ο τίτλος αυτός θα μπορούσε να είναι και το Champions League σύμφωνα με τον 28χρονο: «Πρέπει να πάμε όσο πιο μακριά γίνεται στο Champions League. Ελπίζω να φτάσουμε μέχρι τον τελικό και να τον κερδίσουμε».

Η προσπάθεια για τους Ναπολιτάνους ξεκινάει την Τρίτη (17/9, 22:00), όπου υποδέχονται την πρωταθλήτρια Ευρώπης Λίβερπουλ στο «Σαν Πάολο», λιγότερο από δύο μήνες μετά τη φιλική τους νίκη με 3-0 επί των «ρεντς» σε φιλικό παιχνίδι.

Ο Ιταλός αναφέρθηκε και στο γεγονός πως εδώ και κάποιους μήνες είναι πελάτης του διάσημου μάνατζερ Μίνο Ραϊόλα: «Δεν επέλεξα τον Ραϊόλα για να πάρω μεταγραφή. Πάντα ήθελα να μείνω και ποτέ δεν σκέφτηκα να φύγω από τη Νάπολι». Υπενθυμίζεται ότι ο Ινσίνιε υπέγραψε τον Μάιο νέο συμβόλαιο με τους «παρτενοπέι» μέχρι το 2024.

Τέλος, σε ερώτηση για το ποιό θεωρεί ότι είναι το καλύτερο γκολ που έχει πετύχει στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση, είπε: «Το πρώτο μου στη διοργάνωση, ένα ελεύθερο χτύπημα απέναντι στη Ντόρτμουντ του Κλοπ στο ΄΄Σαν Πάολο΄΄».

Επιμέλεια: Αλέξανδρος Μαούτσος

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x