Ιταλία

Ινσίνιε: «Προτιμώ τον Μέσι από τον Κριστιάνο»

Ο Ιταλός εξτρέμ μίλησε για την απόκτηση του Πορτογάλου από τη Γιουβέντους και την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας της Νάπολι απο τον Κάρλο Αντσελότι.

Την προτίμησή του στον Λιονέλ Μέσι εξέφρασε ο Λορέντζο Ινσίνιε, όταν ρωτήθηκε σχετικά με την μεταγραφή του Κριστιάνο Ρονάλντο από τη Γιουβέντους.

«Προσωπικά προτιμώ τον Μέσι για το τι εκπροσωπεί στο ποδόσφαιρο, αλλά το ταλέντο του Πορτογάλου δεν δέχεται αμφισβήτηση. Έχει κερδίσει 5 χρυσές μπάλες και αυτό κάτι σημαίνει. Τον καλωσορίζω, αλλά είμαι περίεργος να δω πώς θα προσαρμοστεί στο πρωτάθλημά μας. Δεν θα μπορεί να κερδίσει αγώνες μόνος του. Οι ιταλικές άμυνες είναι πολύ δυνατές, όμως έδειξε απέναντι στη Γιουβέντους ότι είναι φαινόμενο. Θα δούμε τι θα κάνει σε μια διοργάνωση με περισσότερα παιχνίδια», δήλωσε ο Ιταλός εξτρέμ στην «Gazzetta dello Sport».

Ο Λορέντζο Ινσίνιε μίλησε και για τη συνεργασία του με τον Κάρλο Αντσελότι και δήλωσε ότι είναι η καλύτερη μεταγραφή της Νάπολι.

«Είμαι πεπεισμένος ότι θα επιτύχουμε με τον Αντσελότι, τα νούμερά του στο Champions League είναι εξαιρετικά. Η άφιξη του στη Νάπολι είναι υπέροχη και μεταφέρει ηρεμία σε όλο το περιβάλλον. Είναι πολύ απλός στις πράξεις του, κάνει μπάνιο μαζί μας και επωφελείται κάθε στιγμή, ώστε να μιλήσει στην ομάδα. Για παράδειγμα, για να βοηθήσει τους νέους να ενταχθούν, τους ώθησε να τραγουδήσουν δίπλα του. Ακόμα και ο πρόεδρος είναι πιο γαλήνιος μετά την άφιξή του», υποστήριξε ο 27χρονος παίκτης της Νάπολι.

Επιμέλεια: Νίκος Θεοδωρακόπουλος

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x