Ισπανία

Ίσκο: «Αυτή είναι η ευκαιρία μου»

Ο Ίσκο ανέβασε στο instagram βίντεο για τον χορηγό του, την adidas, με τα λόγια του να δίνουν την αίσθηση ότι μιλάει για το μέλλον του στη Ρεάλ, τώρα με τον Ζιντάν.

Με τον Τζουλέν Λοπετέγκι στην αρχή της χρονιάς ο Ίσκο λογιζόταν ως βασικός στη Ρεάλ, με τον Σαντιάγκο Σολάρι… εξαφανίστηκε διά μαγείας, ωστόσο, με την επαναπρόσληψη του Ζιντάν έχει την ευκαιρία να μπει ξανά στην εξίσωση της ενδεκάδας.

Ο Ίσκο, για λογαριασμό της adidas, που είναι χορηγός του, ανέβασε βίντεο στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram λέγοντας τα εξής: «Θα σας πουν ότι το ποδόσφαιρο είναι απρόβλεπτο, ότι η επιτυχία είναι πέρα από τον έλεγχό σας, αυτή είναι η ευκαιρία μου και θα την πάρω με την adidas», αναφέρει ο Ίσκο, ο οποίος, θα μπορούσε να πει κανείς, ότι μιλάει για την υπάρχουσα κατάσταση στη Ρεάλ.



Μπορεί κατά τη διάρκεια της πρώτης θητείας του Ζιντάν στο «Σαντιάγκο Μπερναμπέου», ο Ισπανός μέσος να μην ήταν συνέχεια στις βασικές επιλογές του Γάλλου τεχνικού, ωστόσο, φαίνεται πως ο Ίσκο θα έχει τουλάχιστον την ευκαιρία να ανταγωνιστεί επί ίσοις όροις τους συμπαίκτες του. Κάτι που δεν γινόταν με τον Σολάρι, με τον οποίο είχαν χαλάσει οι σχέσεις τους εδώ και καιρό.

Επιμέλεια: Χρήστος Παπαζώης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x