Stoiximan Super League

Ισμαέλ: «Στον Απόλλωνα ήθελαν να παρεμβαίνουν στη δουλειά μου»

Ο Βαλεριέν Ισμαέλ αναφέρθηκε σε γερμανική ιστοσελίδα τις καταστάσεις που βίωσε στην Ελλάδα.

Με τις χειρότερες αναμνήσεις έφυγε από την Ελλάδα ο Βαλεριέν Ισμαέλ. Μιλώντας σε γερμανική ιστοσελίδα, ο Γάλλος παλαίμαχος αμυντικός αναφέρθηκε στο σύντομο πέρασμά του από τον πάγκο του Απόλλωνα Σμύρνης το καλοκαίρι, ενώ καυτηρίασε διάφορες καταστάσεις στο σύλλογο και στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

«Στην Ελλάδα ο χρόνος μετριέται διαφορετικά. Μπορεί να σου λένε κάτι από μια ομάδα και την επόμενη μέρα να είναι διαφορετικά. Δεν είμαι αφελής, ήξερα πως πήγαινα κάπου που τα πράγματα είναι διαφορετικά από όσο ήξερα εγώ. Όμως ήταν σημαντικό για μένα να δουλέψω ξανά. Υπέγραψα ένα διετές συμβόλαιο με αποστολή να χτίσω μια ομάδα. Όμως οι υπεύθυνοι είχαν διαφορετική άποψη και στο τέλος ήθελαν να εμπλακούν σε θέματα τακτικής, ενδεκάδας και αλλαγών. Κάποια στιγμή έγινε αδύνατο για μένα να συνεχίσω να δουλεύω εκεί», τόνισε ο Ισμαέλ.

«Στην Ελλάδα δεν ξέρουν τη σημαίνει να σε αφήνουν να δουλεύεις με την ησυχία σου. Έτσι ήταν και στον Απόλλωνα. Μετά από δύο εβδομάδες προετοιμασίας, ο πρόεδρος έδιωξε δύο παίκτες, τον έναν μόλις αυτός είχε υπογράψει. Απλώς είπε ότι δεν ήθελε να τους ξαναδεί. Μετά έγιναν τρεις, μετά έφυγαν άλλοι δύο και μια εβδομάδα πριν αρχίσει η σεζόν έφυγαν ο αθλητικός διευθυντής και ένας ακόμη παίκτης. Ξαφνικά είχαμε μόνο 14 παίκτες. Έγιναν πολλά ακόμη, αλλά τα έχω αφήσει πια πίσω μου. Ήταν μια νέα εμπειρία για να γνωρίσω έναν εντελώς διαφορετικό τρόπο δουλειάς. Είχα συνηθίσει σε έναν συγκεκριμένο τρόπο στη Γερμανία. Δεν περίμενα φυσικά τα ίδια στάνταρ στην Ελλάδα και θα μπορούσα να προσαρμοστώ σε διαφορετικές συνθήκες, αλλά όσα έγιναν ήταν υπερβολικά», πρόσθεσε.

Τέλος, ρωτήθηκε και για τον αποψινό αγώνα της ΑΕΚ με την Μπάγερν: «Το επίπεδο του πρωταθλήματος δεν είναι πολύ ψηλό. Ο Ολυμπιακός, ο ΠΑΟΚ και η ΑΕΚ θα μπορούσαν να κρατηθούν στην Bundesliga, αλλά οι υπόλοιπες ομάδες θα ήταν επιπέδου δεύτερης κατηγορίας. Η ΑΕΚ πήγε καλά στα προκριματικά, στο ΟΑΚΑ υπάρχει φορτισμένη ατμόσφαιρα και η ομάδα έχει μαχητικότητα που μπορεί πολλές φορές να είναι επικίνδυνη», ανέφερε.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x