Champions League

Ισόπαλοι οι πιτσιρικάδες του Ολυμπιακού στην πρεμιέρα με Τότεναμ

Ισόπαλοι (1-1) έμειναν Ολυμπιακός και Τότεναμ στην πρεμιέρα του Uefa Youth League, με τους «ερυθρόλευκους» να χάνουν την ευκαιρία για τη νίκη, αφού είχαν δοκάρι στο 88’.

Ισόπαλος έμεινε ο Ολυμπιακός στην πρεμιέρα του Uefa Youth League κόντρα στην Τόνεναμ, χάνοντας μια μεγάλη ευκαιρία να πάρει ακόμα και τη νίκη κόντρα στους Λονδρέζους.

Το ματς δεν άρχισε με τον καλύτερο τρόπο για την ομάδα του Ρικάρντο Πέρες, καθώς μόλις στο 10’ οι φιλοξενούμενοι πήραν κεφάλι στο σκορ, με τον Πάροτ να εκτελεί από κοντινή απόσταση έπειτα από ασίστ του Ρίτσαρντς που εκμεταλλεύτηκε το λάθος της άμυνας.

Ωστόσο, οι Πειραιώτες δεν πτοήθηκαν και στο 32’ μπόρεσαν να βρουν το γκολ της ισοφάρισης, αφού από προσπάθεια του Βοΐλη, ο Φέκας πλάσαρε και δεν δυσκολεύτηκε να κάνει το 1-1.

Μάλιστα, οι πιτσιρικάδες του Ολυμπιακού έχασαν την ευκαιρία να πάρουν και τη νίκη, όταν στο 88’ ο Μπουλάρι εξαπέλυσε έναν «κεραυνό» έξω από την περιοχή, αλλά η μπάλα τράνταξε το οριζόντιο δοκάρι.

Ολυμπιακός: Τζολάκης, Ντουμάνης, Γκοτζαμανίδης, Μπέλιτς (91’ Ασλανίδης), Μαρτίνης, Νεοφυτίδης, Νικολής (67’ Λιάτσος), Φέκκας, Σουρλής (79’ Συρμής), Κατσαβάκης (46’ Αρσενίδης), Βοΐλης (65’ Μπουλάρι)

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x