Stoiximan Super League

Ιταλικά σενάρια για Παναθηναϊκό και Εμπαγέ

Στο μεταγραφικό στόχαστρο του Παναθηναϊκού φέρεται να βρίσκεται ο Ιμπραχίμα Εμπαγέ, ο οποίος είχε συνεργαστεί με τον Αντρέα Στραματσόνι κατά τη θητεία του Ιταλού τεχνικού στην Ίντερ.

Από τις πρώτες ημέρες που ο Αντρέα Στραματσόνι ανέλαβε την τεχνική ηγεσία του Παναθηναϊκού, στην Ιταλία έγραφαν για διάφορους υποψήφιους μεταγραφικούς στόχους που ενδεχομένως απασχολούσαν το «τριφύλλι».

Οι πρώτοι που είχαν ακουστεί ήταν ο Καρνέζης και ο Κονέ, όμως Ιταλός προπονητής κατά την παρουσίασή του έσπευσε να διαψεύσει κάθε σενάριο. Σήμερα η έγκυρη ιταλική εφημερίδα «Gazzetta dello Sport» υποστηρίζει πως στο στόχαστρο των «πρασίνων» είναι ο Ιμπραχίμα Εμπαγέ.

Πρόκειται για τον Σενεγαλέζο αριστερό μπακ της Μπολόνια, με τον οποίο είχε συνεργαστεί ο Στραματσόνι κατά τη θητεία του στην Ίντερ και το δημοσίευμα αναφέρει πως ακόμη και σήμερα διατηρούν άριστες σχέσεις. Ο Αφρικανός άσος φαίνεται πως δεν έχει ικανοποιήσει στην Μπολόνια και δεν αποκλείεται να υπάρξει ενδιαφέρον από πλευράς Παναθηναϊκού.

Ο Εμπαγέ ξεκίνησε την καριέρα του σε μία ομάδα της πατρίδας του, την Ετουάλ Λουζιτάνια, όπου και τον ανακάλυψε η Ίντερ και το 2010 μετακόμισε στο Μιλάνο. Με τους «νερατζούρι» είχε 4 συμμετοχές και τη σεζόν 2013/14 έπαιξε ως δανεικός στη Λιβόρνο (25 συμμετοχές / 2 γκολ) και το 2015 ήταν στη Μπολόνια, όπου και είχε 8 συμμετοχές. Φέτος έχει μόλις δύο, ενώ είναι και τέσσερις φορές διεθνής με τη Σενεγάλη.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x