Stoiximan Super League

Κ. Παπαδόπουλος: «Παίκτης υψηλού επιπέδου και με άριστη τεχνική ο Μαρίν»

Πολύ καλή προσθήκη και ποδοδοσφαιριστής που μπορεί να κάνει πολλά πράγματα μέσα στο γήπεδο είναι ο νέος παίκτης του Ολυμπιακού, Μάρκο Μαρίν, σύμφωνα με τον Κυριάκο Παπαδόπουλο.

Άκρως κολακευτικά λόγια είπε για τον Μάρκο Μαρίν που ανακοινώθηκε πρόσφατα από τον Ολυμπιακό, ο πρώην μεσοαμυντικός των «ερυθρόλευκων», Κυριάκος Παπαδόπουλος, ο οποίος τον έχει ζήσει από πολύ κοντά, λόγω της κοινής τους παρουσίας στην Bundesliga.

«Γνωρίζω τον Μαρίν και θεωρώ πραγματικά ότι είναι μια καλή προσθήκη για τον Ολυμπιακό. Είναι ποδοσφαιριστής υψηλού επιπέδου, που θα βοηθήσει σημαντικά και αμέσως τη νέα του ομάδα. Μπορεί να κάνει πολλά πράγματα στο γήπεδο, όμως νομίζω ότι το στοιχείο που τον ξεχωρίζει από τους υπόλοιπους είναι η τεχνική του. Και σε ρόλο εξτρέμ, αλλά και ως δεκάρι, είναι παίκτης που μπορεί να κάνει τη διαφορά και μαζί βοηθά τους συμπαίκτες του να εξελίσσονται στο παιχνίδι τους. Είναι γρήγορος, αλλά η άριστη τεχνική του είναι του μεγάλο του πλεονέκτημα και πιστεύω ότι ο Ολυμπιακός θα ωφεληθεί πολύ από την απόκτησή του», ανέφερε ο 24χρονος ποδοσφαιριστής στη «Real News».

Παράλληλα, αναφέρθηκε και στην Εθνική ομάδα. «Οφείλουμε όλοι μας να δείξουμε αφοσίωση, σεβασμό στον κοινό σκοπό και απόλυτη σοβαρότητα για να κάνουμε ένα νέο ξεκίνημα με προοπτική για το μέλλον. Και μπορεί το Γιβραλτάρ, με το οποίο αρχίζουμε την προσπάθεια να μη λογίζεται δύσκολος αντίπαλος, ωστόσο, μόνο αν είμαστε 100% συγκεντρωμένοι και αγωνιστικά πειθαρχημένοι δεν θα αντιμετωπίσουμε προβλήματα. Στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο απαγορεύεται να υποτιμάς τον αντίπαλο, όποιος κι αν είναι, για να μην έχεις στο τέλος εσύ ο ίδιος πρόβλημα. Όσο για τη δική μου παρουσία στην Εθνική, είμαι χαρούμενος που με καλεί ο προπονητής και είναι καθήκον μας να βοηθάμε την ομάδα με κάθε τρόπο. Εύχομαι να είμαι υγιής και να μην λείπω πότε από τις υποχρεώσεις της», τόνισε ο παίκτης της Λεβερκούζεν.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x