Stoiximan Super League

«Καίγεται» για διπλό στα Περιβόλια ο ΠΑΟΚ

Το παιχνίδι με τον Πλατανιά στα Χανιά είναι στο πρώτο πλάνο για τον ΠΑΟΚ, με τον Βλάνταν Ίβιτς να βάζει στην άκρη τον δεύτερο ημιτελικό με τον Παναθηναϊκό στο Κύπελλο Ελλάδας.

Τεράστιο ενδιαφέρον έχει για τον ΠΑΟΚ η αυριανή αναμέτρηση με τον Πλατανιά στην Κρήτη, στο πλαίσιο της προτελευταίας αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας.

Οι Θεσσαλονικείς έχουν βαθμολογικό ενδιαφέρον, ύστερα από τις εξελίξεις που έχουν σημειωθεί στην υπόθεση των επεισοδίων στο Καραϊσκάκη μετά τον πρώτο ημιτελικό ανάμεσα στον Ολυμπιακό και την ΑΕΚ.

Οι Πειραιώτες κινδυνεύουν να τιμωρηθούν με αφαίρεση έξι βαθμών και στον «Δικέφαλο του Βορρά» παρακολουθούν στενά το συγκεκριμένα ζήτημα.

Από την πλευρά του, ο Βλάνταν Ίβιτς δίνει προβάδισμα στο παιχνίδι με τους Κρητικούς, ενώ περνάει σε δεύτερη μοίρα ο δεύτερος ημιτελικός με τον Παναθηναϊκό στο Κύπελλο Ελλάδας.

Από τους βασικούς δεν υπολογίζονται οι Λέοβατς (συμπλήρωσε επτά κίτρινες κάρτες) και ο Κάνιας, ο οποίος ολοκληρώνει την αποθεραπεία του μετά τον πρόσφατο τραυματισμό του. Στη διάθεση του Σέρβου προπονητή βρίσκεται εκ νέου ο Κρέσπο, ο οποίος συμμετείχε κανονικά στο χθεσινό πρόγραμμα.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x