Stoiximan Super League

Καμία αλλαγή στην Κέρκυρα

Τους ίδιους 19 ποδοσφαιριστές σε σχέση με τον αγώνα με την ΑΕΛ συμπεριέλαβε στην αποστολή της Κέρκυρας ο Μιχάλης Γρηγορίου για την αυριανή αναμέτρηση με τον Λεβαδειακό.

Την προετοιμασία της για τον αυριανό αγώνα με τον Λεβαδειακό, στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας, ολοκλήρωσε η Κέρκυρα. Μάλιστα, ο Μιχάλης Γρηγορίου ανακοίνωσε την αποστολή της ομάδας, χωρίς να έχει κάποια διαφορά στα πρόσωπα σε σχέση με τον προηγούμενο αγώνα με την ΑΕΛ.

Ο 43χρονος τεχνικός επέλεξε ακριβώς τους ίδιους 19 παίκτες για τον αγώνα στη Βοιωτία, αφήνοντας εκτός τους Ναζίμ, Αντιλέχου, Χιντζίδη, Παμλίδη, Σπίνουλα, Γρομητσάρη, Τζανουλίνο και Τριαντάφυλλο.

Ο Μιχάλης Γρηγορίου δεν αντιμετώπισε κανένα απρόοπτο κατά την διάρκεια της εβδομάδας κι επέλεξε χωρίς «πονοκεφάλους» τους παίκτες της αποστολής για το πρώτο εκτός έδρας παιχνίδι της ομάδας στο φετινό πρωτάθλημα.

Οι 19 εκλεκτοί του προπονητή για το ματς στη Λιβαδειά είναι οι εξής (σημειώνεται ότι λίγο πριν τη σέντρα ένας εξ αυτών θα μείνει εκτός 18άδας):

Κουτζαβασίλης, Αραμπατζής, Βενέτης, Ιωάννου, Ντιόγκο, Γκόμες, Ζαραδούκας, Σιόντης, Ανδρεόπουλος, Επστάιν, Ζορμπάς, Γεωργίου, Κόντος, Τουράμ, Γεωργακόπουλος, Ντιμιτρόφσκι, Αρναρέλλης, Ντουαλά, Νίκιτς.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x