Stoiximan Super League

Καμπιάσο: «Αν η ιδέα μου για τον Ολυμπιακό ταιριάζει με του προέδρου είναι πολύ πιθανό να μείνω»

Ανοιχτό το ενδεχόμενο να συνεχίσει στον Ολυμπιακό μετά το τέλος της σεζόν, αλλά υπό προϋποθέσεις, άφησε ο Εστέμπαν Καμπιάσο και τόνισε ότι πολλά θα κριθούν από τη συζήτησή του με τον Βαγγέλη Μαρινάκη.

Αφοσιωμένος στους δύο στόχους του Ολυμπιακού (κατάκτηση πρωταθλήματος και Κυπέλλου) δείχνει ο Εστέμπαν Καμπιάσο στην παρούσα φάση. Ο Αργεντινός άσος τόνισε ότι συζήτηση για το μέλλον του θα γίνει μετά το τέλος του πρωταθλήματος και ότι τα πάντα θα κριθούν από τα όσα θα ακούσει από τον Βαγγέλη Μαρινάκη για τα πλάνα που κάνει για τους Πειραιώτες.

Αναλυτικά μίλησε στη Nova για:

-το ματς με τον ΠΑΣ Γιάννινα: «Σίγουρα είναι ένα παρά πολύ ιδιαίτερο παιχνίδι αυτό, είναι ένα παιχνίδι στο οποίο ανυπομονούμε να παίξουμε και θέλουμε να έρθει η στιγμή που θα εκπληρωθεί ο στόχος όλης της χρονιάς. Με ένα βαθμό μόνο θα φτάσουμε στον στόχο μας, βέβαια όταν κάποιος παίζει σε μια τόσο μεγάλη ομάδα και φοράει αυτή τη φανέλα, θα πρέπει πάντα να αντιμετωπίζει τον επόμενο αγώνα ως τον πιο σημαντικό. Αυτό το παιχνίδι βέβαια είναι πολύ ιδιαίτερο γιατί θα δώσει έναν τίτλο και το θέλουμε πολύ και εμείς στην ομάδα και οι οπαδοί μας».

-το μήνυμα που θέλει να στείλει στον κόσμο: «Ο κόσμος παίρνει τα μηνύματα με το παιχνίδι μας, όχι με τα λόγια. Παρ' όλα αυτά πιστεύω πως αυτό είναι ένα πάρα πολύ σημαντικό παιχνίδι και ελπίζω να το αντιμετωπίσει έτσι και ο κόσμος, με το να είναι μαζί μας και να μπορέσουμε μετά το τέλος του να πανηγυρίσουμε όλοι μαζί την κατάκτηση του τίτλου».

-τη ρεβάνς με την ΑΕΚ και το αν πιστεύει στην ανατροπή: «Αυτή τη στιγμή μιλάμε μόνο για το επόμενο παιχνίδι και νομίζω ότι αυτό είναι το σημαντικό, όλη μας η ενέργεια πρέπει να είναι αφιερωμένη σε αυτό».

-το αν θα ήθελε να συνεχίσει στον Ολυμπιακό τη νέα σεζόν: «Καταρχήν στην Κέρκυρα δήλωσα ότι έχω σκοπό να παίζω και όχι ότι έχω σκοπό να παίζω μόνο για μία χρονιά ακόμη. Αυτή τη στιγμή πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι για να εκπληρώσουμε τους στόχους μας. Να τελειώσει η χρονιά με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Να κερδίσουμε τους τίτλους που διεκδικούμε. Να συνεχίσουμε δυνατά μέχρι το τέλος της χρονιάς. Από ‘κει και πέρα θα έχουμε πολύ χρόνο για να συνεχίσουμε για τα υπόλοιπα θέματα. Θα έχουμε το χρόνο να συναντηθώ με τη διοίκηση και τον πρόεδρο. Αν η ιδέα που έχει εκείνος για το σύλλογο ταιριάζει με την ιδέα που έχω για το μέλλον του συλλόγου, τότε ναι είναι πολύ πιθανό να συνεχίσω εδώ. Γιατί όχι. Όμως αυτό είναι κάτι που αφορά το μέλλον».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x