Stoiximan Super League

Κάναντι: «Αν θες να είσαι στην πρώτη θέση, πρέπει να κερδίζεις αυτά τα ματς»

Ικανοποιημένος από τη νίκη κόντρα στον Λεβαδειακό έμεινε ο Νταμίρ Κάναντι, με τον τεχνικό του Ατρομήτου να μένει εν μέρει… δυσαρεστημένος από το τελικό 1-0.

Αναλυτικά όσα είπε στη συνέντευξη Τύπου ο Νταμίρ Κάναντι:

«Στο πρώτο ημίχρονο είχαμε πολύ καλή απόδοση, παίξαμε με υπομονή κι αυτό είναι το σημαντικό. Ο αντίπαλος μόνο αμυνόταν. Ήμασταν πάντα παρών στο παιχνίδι, ήμασταν πολύ δραστήριοι κι αυτό βγήκε. Στο δεύτερο ημίχρονο, προσπάθησε ο αντίπαλος να μας ισοφαρίσει, αλλά η ομάδα μου έπαιξε πολύ καλή άμυνα και δεν άφησε κανένα περιθώριο. Νομίζω πως θα έπρεπε να τελειώσουμε το παιχνίδι με 2 ή 3-0 κι αυτό είναι ένα παράπονο που έχω από την ομάδα μου. Είμαι πάρα πολύ χαρούμενος σήμερα γιατί κερδίσαμε ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι κι αν θες να είσαι στις πρώτες θέσεις με ομάδες όπως η ΑΕΚ, ο Ολυμπιακός και ο ΠΑΟΚ αυτά τα παιχνίδια πρέπει να τα κερδίζεις. Στα δύο τελευταία παιχνίδια καταφέραμε και παίξαμε πάρα πολύ καλά και πήραμε δυο μεγάλες νίκες και γι' αυτό το λόγο θέλω να δώσω πολλά συγχαρητήρια στην ομάδα μου», είπε αρχικά.

Για την πιθανή ενίσχυση τον Ιανουάριο: «Θα προσπαθήσουμε όλοι μαζί να πάρουμε τις σωστές αποφάσεις, έχουμε ακόμα ένα παιχνίδι με την Κέρκυρα, αυτό είναι το σημαντικότερο απ' όλα. Μετά θα καθίσουμε όλοι μαζί και θα πάρουμε τις αποφάσεις. Αλλά η συγκέντρωσή μας είναι στο παιχνίδι με την Κέρκυρα και σε αυτό με τον Αστέρα για το Κύπελλο».

Για την πορεία του Ατρόμητου: «Σίγουρα αυτό κάνει έναν προπονητή πολύ περήφανο και χαρούμενο, αλλά δεν θα μπορούσε να γίνει αυτό χωρίς την ομάδα μου. Αυτό δείχνει πως βρισκόμαστε στον σωστό δρόμο κι αυτό μας χαροποιεί ιδιαίτερα».

Για τον Ατρόμητο που βρίσκεται ψηλά στην βαθμολογία και για τις ιδέες που έχει στο μυαλό του: «Πρώτα απ' όλα θέλω να κάνω μια διάκρισή μεταξύ της Ελλάδας και της Αυστρίας. Εδώ στην Ελλάδα η επιτυχία είναι το ζητούμενο σε κάθε παιχνίδι και κυρίως εδώ δεν είναι η προτεραιότητα στην εξέλιξη των παικτών, αλλά εγώ θα προσπαθήσω πολύ να εξελίξω τους νέους παίκτες κι όταν κρίνω εγώ την κατάλληλη στιγμή θα ενθαρρύνω πάρα πολύ τους νέους παίκτες και μετά θα έρθει η στιγμή που δεν θα χρειαζόμαστε παίκτες απ' έξω. Ο Ατρόμητος έχει δείξει τα τελευταία χρόνια ότι έχει βγάλει πολλούς νέους παίκτες και θα πρέπει σε αυτό να εστιάσουμε και να βρούμε την σωστή ισορροπία μέσα στην ομάδα».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x