Κύπελλο Ελλάδας

Κάναντι: «Αυτοί είναι οι στόχοι του Ατρόμητου»

Για τους ρεαλιστικούς του Ατρόμητου για τη φετινή σεζόν μίλησε ο Νταμίρ Κάναντι.

Μια θέση μέσα στην πεντάδα είναι ο στόχος του Ατρόμητου όπως δήλωσε για ακόμα μια φορά ο Νταμίρ Κάναντι, μιλώντας στο περιθώριο της συνέντευξης Τύπου, που μίλησε με κολακευτικά λόγια για την ομάδα της Σπάρτης.

Αναλυτικά:

«Η ομάδα μου έκανε ένα πάρα πολύ καλό παιχνίδι και νομίζω πως αξίζαμε αυτό που κατακτήσαμε. Είχαμε τον έλεγχο καθ' όλη την διάρκεια του παιχνιδιού και όλες τις ευκαιρίες, καταφέραμε να επιτεθούμε και να βάλουμε πολλά γκολ. Ήμασταν πάρα πολύ συγκεντρωμένοι παρά το γεγονός πως ο αντίπαλος προσπάθησε να κάνει ένα αμυντικό παιχνίδι, αλλά βρήκαμε τους χώρους μας και καταφέραμε να σκοράρουμε τα γκολ».

Για τη Σπάρτη: «Ήταν σούπερ η ομάδα της Σπάρτης, προσπάθησε πολύ με το αμυντικό κομμάτι να μας δημιουργήσει προβλήματα, δεν τα κατάφερε. Παρ' όλα αυτά εγώ της εύχομαι τα καλύτερα και να πετύχει τους στόχους της στο πρωτάθλημα που αγωνίζεται».

Για τους στόχους του Ατρόμητου στο πρωτάθλημα: «Όπως έχουμε ήδη πει ο μεγάλος μας στόχος είναι να βρισκόμαστε στις 5 πρώτες ομάδες του πρωταθλήματος γι' αυτό δουλεύουμε και νομίζω πως είμαστε σε ένα καλό δρόμο».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x