Stoiximan Super League

Κάναντι μεν, αλλά...

Παρά το γεγονός ότι έχει σταματήσει η ονοματολογία για τη διαδοχή του Γιάννη Αναστασίου, στον Ατρόμητο δουλεύουν με υπομονή την επόμενη μέρα.

Στόχος επετεύχθη για τον Ατρόμητο κόντρα στον ΟΦΗ.

Η εμφάνιση του δευτέρου ημιχρόνου δεν ήταν καλή, οι Κρητικοί απέδειξαν σε ακόμα μία αναμέτρηση ότι ειδικά μεσοεπιθετικά αποτελούν μια εξαιρετικά ποιοτική και δουλεμένη από τον Γιώργο Σίμο ομάδα, ωστόσο αυτή τη φορά στον Ατρόμητο είδαν την άλλη όψη του νομίσματος.

Με χαμένο πέναλτι στις καθυστερήσεις δεν πήρε τη νίκη κόντρα στην ΑΕΛ, με γκολ στις καθυστερήσεις δεν πήρε βαθμό κόντρα στον ΠΑΟΚ και έπειτα από ανατροπή, με γκολ στις καθυστερήσεις δεν πήρε βαθμό κόντρα στην ΑΕΚ και μάλιστα μέσα στο ΟΑΚΑ, όποτε τώρα η κατάσταση γύρισε από την άλλη μεριά.

Το δεδομένο είναι ότι στον Ατρόμητο έλαβαν το μήνυμα -όχι ότι δεν το γνώριζαν πριν- ότι η φετινή υπόθεση 6άδα δεν είναι καθόλου απλή.

Πέρα, όμως, από το αγωνιστικό, οι Περιστεριώτες δεν έχουν αφήσει στην τύχη τους το θέμα «προπονητή», όπως μπορεί να έχει εκληφθεί από κάποιους αυτή η... σιγή της τελευταίας εβδομάδας, μετά δηλαδή την αποχώρηση του Γιάννη Αναστασίου.

Θα ήταν ψέμα αν έλεγε κανείς ότι ο Ατρόμητος δεν ασχολείται πρώτα από όλα με την επιστροφή του Νταμίρ Κάναντι, από τη στιγμή που ο Αυστριακός δεν έχει ομάδα. Απαραίτητη σημείωση: Ο Νταμίρ Κάναντι δεν έχει ομάδα, αλλά έχει συμβόλαιο, κάτι που σημαίνει ότι από τη στιγμή που το δεύτερο σκέλος δεν έχει ξεπεραστεί και δεν είναι και στο χέρι των Περιστεριωτών να ξεπεραστεί, το «plan B» σε τέτοιες περιπτώσεις είναι απαραίτητο.

Βέβαια, αν διαπιστώσουν ότι υπάρχει πράγματι πρόσφορο έδαφος και μπορέσει ο Νταμίρ Κάναντι να λύσει το συμβόλαιό του με τη Νυρεμβέργη, τότε θα γίνει η κίνηση, με τους ιθύνοντες της ομάδας να θεωρούν ότι θα μπορέσουν να τον επαναφέρουν σε ένα περιβάλλον, που επί δύο χρόνια έκανε... παπάδες!

Άλλωστε, δεν είναι καθόλου τυχαίο το γεγονός ότι ο γιος του Αυστριακού, Μαρσέλ, είδε από την τηλεόρασή του την αναμέτρηση με τον ΟΦΗ, στέλνοντας το δικό του εμψυχωτικό μήνυμα, ενώ και ο ίδιος ο 49χρονος έστειλε δημόσια (κι αυτό έχει τη δική του σημασία) συγχαρητήρια στον Γιώργο Κορακάκη για τη νίκη της Κυριακής.

Από εκεί και πέρα, στον Ατρόμητο από τα μηνύματα που θα λάβουν τις επόμενες μέρες για το αν η λύση της συνεργασίας του Κάναντι με τη Νυρεμβέργη είναι εφικτή, θα κρίνουν τις επόμενες κινήσεις τους.

Το σίγουρο είναι ένα: Ο τεχνικός διευθυντής της ομάδας, Γιάννης Αγγελόπουλος, κάθε άλλο παρά με σταυρωμένα χέρια κάθεται, περιμένοντας τις εξελίξεις από τη Γερμανία. Έχει καταρτίσει ήδη τη λίστα του με τους υποψήφιους διαδόχους του Γιάννη Αναστασίου και εφόσον παραστεί ανάγκη θα τη θέσει σε εφαρμογή.

Είναι πάντως σαφές σε κάθε περίπτωση ότι όνομα Έλληνα προπονητή δεν φαίνεται να απασχολεί, κάτι άλλωστε που έχουν ξεκαθαρίσει από την αρχή.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x