Champions League

Κάνει πλάκα η Γιουνάιτεντ!

Να περάσει ο επόμενος! Με τον Λουκάκου να σκοράρει δις, φτάνοντας ήδη τα 10 γκολ σε όλες τις διοργανώσεις, το «τρένο» της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ πέρασε… αέρα από τη Μόσχα, σαρώνοντας 4-1 την ΤΣΣΚΑ!

Next… please!

Με τον απίστευτο Ρομέλου Λουκάκου να πετυχαίνει άλλα δύο γκολ και να φτάνει, ήδη, τα 10, σε όλες τις διοργανώσεις, σε ένα εννέα συμμετοχές(!) με τη φανέλα των «κόκκινων διαβόλων», η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ «καθάρισε» και την ΤΣΣΚΑ στη Μόσχα, διασύροντας τους Ρώσους με το εμφατικό 4-0!

Η ομάδα του Ζοσέ Μουρίνιο ήταν ξανά… ασυγκράτητη και, αφενός, έκανε το «δύο στα δύο» στον 1ο όμιλο του Champions League, φτάνοντας, δε, τον συνολικό συντελεστή τερμάτων της, σε Αγγλία και Ευρώπη, σε μόλις οκτώ παιχνίδια, στο 24 υπέρ, τρία κατά, αφετέρου… γέμισε ακόμη περισσότερη αυτοπεποίθηση ότι φέτος μπορεί να διεκδικήσει τα πάντα, εντός και εκτός συνόρων.

Μόλις στο 4', ο Λουκάκου απέδειξε για πολλοστή φορά πόσο… killer είναι, ανοίγοντας το σκορ με κεφαλιά, με τον, επίσης αφηνιασμένο στο πρώτο 45λεπτο (αυτός βγάζει τις ασίστ για τα δύο γκολ του Βέλγου), Μαρσιάλ να «καθαρίζει» τους τρεις βαθμούς στο 18', ευστοχώντας από την άσπρη βούλα. Εννέα λεπτά αργότερα, ο Λουκάκου «χτύπησε» ξανά, για το 3-0 της Γιουνάιτεντ, σε ένα σαρωτικό πρώτο ημίχρονο, με την ΤΣΣΚΑ απλά να… κοιτάει τους φιλοξενούμενους.

Όπως καταλαβαίνετε, το δεύτερο ημίχρονο ήταν διαδικαστικού χαρακτήρα, με τον Μχιταριάν να βάζει το κερασάκι στην τούρτα στο 57' και τον Κουτσάεφ να πετυχαίνει το γκολ της τιμής για την ΤΣΣΚΑ στο 90', για το τελικό 1-4.

Οι συνθέσεις:


TΣΣΚΑ Μόσχας: Ακινφέεφ, Βασίν, Β. Μπερεζούτσκι, Ιγκνάσεβιτς, Σενίκοφ, Γκόλοβιν, Βέρνμπλουμ, Τζαγκόεφ (72’ Μιλάνοφ), Φερνάντεζ, Βιτίνιο (84’ Κουτσάεφ), Τσάλοφ (67’ Ζαμαλέτντινοφ)

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Ντε Χέα, Σμόλινγκ, Μπαϊγί, Λίντελοφ, Μπλίντ, Γιανγκ (67’ Νταρμιάν), Ερέρα, Μάτιτς, Μιχταριάν (60’ Μχιταριάν), Μαρσιάλ (72’ Ράσφορντ), Λουκάκου



Η βαθμολογία:

1. Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ 6β.
2. Βασιλεία 3β.
3. ΤΣΣΚΑ Μόσχας 3β.
4. Μπενφίκα 0β.

Επιμέλεια: Νίκος Ράλλης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x